MHP İl ve İlçe Teşkilatları Genel Başkan Bahçeli’yi Ziyaret Etti

MHP İl ve İlçe Teşkilatları Genel Başkan Bahçeli’yi Ziyaret Etti

Yayın: 05.10.2023 12:23 |Güncelleme: 27.12.2023 16:35
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, İlçe Başkanları ve MHP İl eski başkanı Adem Kar Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezini ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşen MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ve beraberindekiler daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcıları ile de görüştüler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu “ Geçmiş Dönem İl Başkanımız Adem Kar İlçe Başkanlarımız ve İl Başkan Yardımcımız; hareketin merkezini ziyaret ederek, Bilge Liderimizin ellerini öperek hayır dualarını aldık. Genel Başkanımızın, tüm teşkilat kademelerine ve hemşehrilerimize ayrı ayrı selamları var. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Edip Semih Yalçın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ankara Milletvekilimiz Sadir Durmaz, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ankara Milletvekilimiz Yaşar Yıldırım  ve Genel Sekreterimiz Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman Beyefendileri ziyaret ederek kongre sonrası çalışmalarımız hakkında bilgi verdik” dedi (Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bafra’da engelli annelerinin Anneler Günü kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 13.05.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde Engelliler Haftası kapsamında, engelli anneleri için yemek düzenlendi.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri'ndeki yemeğe katılan Kaymakam Cevdet Ertürkmen, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Ektürkmen, “Engelli bir çocuğun annesi olmanın zorluklarını sizlerle beraber çok daha iyi gözlemliyorum. Çok büyük şefkat içerisindesiniz. Çok zorluklar çekiyorsunuz. Sizlere bir nefes olabiliyorsak ne mutlu bize, Bafra’nın engelliler noktasında daha yaşanabilir bir belde olması noktasında, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile hem Engelliler Haftanızı hem de tüm engelli bireylerimizin annelerinin gününü kutlarım.” dedi.

Programa, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, siyasi parti temsilcileri, daire kurum amirleri ve engelli bireylerin aileleri katıldı.