Millet İttifakı Seçmen Tabanında Beklenti Sürüyor

Millet İttifakı Seçmen Tabanında Beklenti Sürüyor

Yayın: 28.01.2019 22:39
Paylaş:
A+ A-

CHP-İYİ Parti ittifak çalışmaları kapsamında Karabük seçmeninin beklentilerinin devam ettiği haber verilirken,her iki parti seçmenleri seçime ittifakla gidilmesi gerektiğinin altını çiziyorlar.

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti seçmen tabanı, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde kesin olarak ittifak oluşturmaları gerektiğinin altını çizerek,ittifak olmazsa seçim kazanılmasın çok zor olduğunu belirtiyorlar.

Karabük merkezde İYİ Partiden çıkacak bir belediye başkan adayı etrafında birleşilmesi halinde seçim kazanılabileceğinin altını çizen konuya yakın kaynaklar,şu anda merkezde girilecek seçimlerde İYİ parti, Safranbolu, Yenice, Ovacık İlçelerinde Cumhuriyet Halk Partisinin şansının yüksek olduğunu ve her iki partinin ittifak olayını mutlaka ve mutlaka gerçekleştirmeleri gerektiğini,aksi takdirde seçim kazanma şanslarının zor olacağına dikkat çekiyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Sosyal Medyada “Nefret Söylemleri”ne İlişkin Soruşturmada 2 Gözaltı

Yayın: 29.03.2024 10:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca, Karabük Üniversitesi‘nde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 3 zanlıdan ikisi yakalandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi’nde yaşandığı öne sürülen olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yapan zanlılar hakkında gözaltı kararı verdi.

Emniyet ekiplerince yakalanan zanlılar F.D. ve E.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aynı suçlardan hakkında yakalama kararı çıkarılan ve İstanbul’da olduğu tespit edilen M.E.D. hakkındaki talimat, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.