Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
12 Ekim, 2015 10:30 tarihinde yayınlandı

Paraları Çalınan Yaşlı Çiftin Yüzünü Bursalı İşadamı Güldürdü

Karabük'te, doktor paralarının çalınması sonrası mağdur olan 86 yaşındaki Şehri ve 90 yaşındaki Mustafa Kara çiftinin yüzünü, Bursalı bir işadamı güldürdü. Önceki gün Karabük’te meydana gelen hırsızlık sonucu bin 500 TL doktor parasını çaldıran Kara çiftinin olayını haberlerde izleyen Bursalı işadamı Mehmet Fındıkkaya, yaşlı çiftin gözyaşlarını dindirerek 2 bin TL para gönderdi. Bursalı işadamı Mehmet Fındıkkaya, Karabük’te yaşanan hırsızlık olayı sonucu Kara çiftinin doktor parasının çalınması ve yaşadıkları olayı gözyaşları içinde anlatmasını haberlerde izledikten sonra duygulanarak İhlas Haber Ajansı muhabiri aracılığı ile yaşlı çifte 2 bin TL para gönderdi. Kendilerine gönderilen 2 bin TL parayı almakta önce tereddüt eden 86 yaşındaki Şehri Kara, “Dün kabul ettim başıma neler geldi” diyerek parayı kabul etmek istemedi. Bunun üzerine İHA muhabiri hayırsever işadamı ile yaşlı kadını telefonla görüştürerek ikna etti. Yaşlı kadın hayırsever işadamına gözyaşları içinde teşekkür ederek, hayır duasında bulundu. Yaşadıkları olayı hala üzerlerinden atamadığını söyleyen Mustafa Kara, eşiyle kapıda otururken yanlarına gelen bir kişinin bir bardak su istediğini söyleyerek, “'Biz parti adına yardım yapıyoruz' dedi. 200 liralık banknot çıkardı, '50 lirasının benim 50 lirasının da eşimin olduğunu' söyledi. '100 lirasını da 'geri vereceksin' dedi. Para bütün olduğundan bozmamızı isteyerek paranın yerini öğrenmek istedi galiba. Ondan sonra biz arabanın yanında müdür var diyerek dışarı çıktık. Sonra ise geri döndüğümüz kapının kilitli olduğunu gördük. Yedek anahtarla açtık kapıyı. Baktık ki çanta yok” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2025 10:47 tarihinde yayınlandı

Taklalar atan otomobil uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu: 5 yaralı

Bartın'da yoldan çıkan ve içerisinde 3'ü çocuk 5 kişinin bulunduğu otomobil uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

Bartın istikametinden Amasra Bozköy istikametine gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen sürücü idaresindeki 34 LG 2709 plakalı otomobil, virajı alamayarak yoldan çıktı. İçerisinde 3'ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araç, taklalar atarak uçuruma doğru sürüklendi.

Son anda uçurumun başında duran araçtaki 5 kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bartın'daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle ulaşımın kontrollü sağlandığı yol ise aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin