Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Quick Sigorta Birinci Pamukkale Motosiklet Festivali gerçekleşti

İSTANBUL (AA) – Türkiye'nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarını bir araya getiren Quick Sigorta Birinci Pamukkale Motosiklet Festivali düzenlendi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Denizli Motosiklet Kulüpleri Birliği'nin düzenlediği, Pamukkale Belediyesi'nin desteklediği ve Quick Sigorta'nın ana sponsor olduğu etkinlik, katılımcılara motosiklet etkinlikleri, konserler, söyleşiler ve yarışmalarla dolu bir deneyim sundu.

Motosiklet dünyasının sevilen kulüplerinin katılımıyla renklenen festivalde, sürpriz sanatçılar ve gruplarla konserler, DJ performansları, özel sahne şovları ve dans gösterileri yer aldı. Güvenli sürüş ve ileri sürüş eğitimleri ile katılımcılar motosiklet kullanımı konusunda bilgiler paylaşılan festivalde, motosiklet bakım atölyeleri sayesinde teknik bilgi edinmek isteyenler için de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Festivalde çocuklara özel oyun alanları ve her yaş için eğlenceli aktiviteler de yer aldı.

“QTruck” ve “QKaravan” ile festival alanlarında ilgi odağı olan Quick Sigorta, aynı zamanda çeşitli yarışma ve aktivitelerin yer aldığı standıyla da bu defa Denizli'deydi. Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Av. Uğur Çizmecioğlu ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Adnan Çelik'in de ziyaret ettiği Quick Sigorta standı, eğlence dolu içerikler ve sürpriz hediyelerle ziyaretçilerini ağırladı.

Motosiklet gezgini Dilek ve Özgür Candar'dan oluşan “Quick Routes” ekibi, festivalde de söyleşi gerçekleşti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, 2017'den beri motosiklet camiasında faal olmaya gayret ettiklerini ve motosiklet camiasından da kabul gördüklerini belirtti.

Özsoy, “Pamukkale'nin ilk motosiklet festivalinin ana sponsoru olduğumuz için ayrıca heyecanlıyız ama bölgenin doğal ve kadim atmosferi de bu festivali özel kılıyor. Çok güzel bir kalabalık var ve biz de “QTeam” olarak onların neşesine ortak olmak için buradayız. Tabii standımıza gelip fikir alışverişi yapmak isteyenlerle de sohbetler edip istek ve önerilerini de dinledik. Bir sonraki durağımız Hatay'da görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin