Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
17 Ekim, 2023 13:32 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:35

Rektör Kırışık Prof. Dr. Birol Akgün’ü Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün’ü ziyaret etti.  Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ağırladı. Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette, Karabük Üniversitesinde düzenlenmesi planlanan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında konuşuldu. Ayrıca Türkiye Maarif Vakfı ile iş birliği, ortak çalışmalar, projeler, uluslararası öğrenciler ve uluslararası ilişkiler konularında istişarelerde bulunuldu. İş birliklerinin geliştirilmesi konusunda mutabık kalındı. KBÜ Rektörü Kırışık, misafirperverliği için Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Akgün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Halil Kızılyer)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 14:53 tarihinde yayınlandı

BEUN’da Kurban Bayramı coşkusu yaşandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEUN) Kurban Bayramı hasebiyle düzenlenen bayramlaşma programı, üniversite topluluğunu bir ortaya getirdi.
Farabi Yerleşkesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleşen merasime; BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Servet Karasu, senato üyeleri, akademik ve idari işçi katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu sözleri lisana getirdi:
"Bayramlar; yalnızca sevinçlerin değil, tıpkı vakitte birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güçlü biçimde hissedildiği ulvi vakitlerdir. Bugün burada Üniversitemizin kıymetli mensuplarıyla birebir çatı altında bir ortaya gelmekten büyük memnunluk ve onur duyuyorum. Büyük bir aile olmanın en hoş istikametlerinden biri de böylesi manalı günlerde gönül gönüle vererek bir ortaya gelip bu manevi hissin kıymetini birebir hislerde paylaşmaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını ‘Aile Yılı’ olarak ilan etmesi, aile bağlarımızı daha da güçlendirmemiz ismine bizlere değerli bir sorumluluk yüklemektedir. Her ne kadar bu mübarek günlerde yüreğimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolsa da bir yandan Filistin’de ve Doğu Türkistan’da yaşanan zulümlerle sızlamaya devam etmektedir. Bu mübarek bayramın dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dışı olayların tez vakitte sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu his ve kanılarla 101 yıllık esaslı geçmişimizle ulusal ve milletlerarası alanda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin bayrağını ve kültürünü en uygun yerlere ulaştırmak için üstün uğraşlar gösteren Üniversitemizin bedelli akademik ve idari çalışanına başka farklı yürekten teşekkür ediyor; tüm çalışma arkadaşlarıma saygıdeğer aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve memnun bayramlara erişmelerini Rabbimden niyaz ediyorum."
Bayramlaşama Programı; karşılıklı bayramlaşma, samimi sohbet ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin akabinde sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin