Halil Kızılyer tarafından
06 Kasım, 2024 12:26 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Safranbolu’da Alt Yapı Çalışmalarından Sonra Yol Onarımları Yapılıyor

Safranbolu Çelik Gülersoy Caddesi’nde, geçtiğimiz günlerde Kargaz Ekipleri’nin gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları sırasında bazı bölümlerde yol kazıları oluştu.

Bu kazılar, trafik akışını zorlaştırarak araç sürücülerine ve yayalara geçici sıkıntılar yaşattı.  Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaşanan bu olumsuz durumu hızlı bir şekilde çözerek, kazıların meydana geldiği alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Belediye ekipleri, kazıların ardından caddede güvenli ve sorunsuz bir ulaşım sağlanabilmesi için yoğun bir şekilde mesai harcadı. Yol bakım ve onarım ekipleri, kazı yapılan bölgelere önce gerekli altyapı düzenlemelerini yaptıktan sonra, yolları asfaltla kaplayarak trafiğe yeniden açılmalarını sağladı. Bu çalışmalar, Safranbolu Halkı’nın günlük yaşamını olumsuz etkilemeden ve trafik güvenliğini sağlayarak hızla tamamlandı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:“Safranbolu Belediyesi olarak daima halkımızın konforunu ön planda tutuyor, yollarımızı kullanıma hazır hale getiriyoruz. dedi. Bu çalışmalar, Safranbolu’da günlük yaşamın kesintiye uğramadan devam etmesini sağlarken, Belediye yetkilileri, benzer durumlarla karşılaşıldığında halkın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için hızlı ve etkin müdahale etmeye devam edeceklerini belirttiler.

Yorumlar

  1. Sadık

    Safranbolu Esentepe mahallesinin sokaklarında da umarım olur bu çalışmalar, evlerimize ulaşmak için araçlarımızla çukurlar dan kaçmaktan sıkıldım

Yeni yorumlara kapalı.

Namaz Vakitleri

İmsak04:24
Güneş05:57
Öğle12:54
İkindi16:39
Akşam19:40
Yatsı21:08

Video Haberler

İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da kayıp olarak aranan şahıs, sağ olarak bulundu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde dünden beri kayıp olarak aranan Alzheimer hastası, grupların çalışması sonucunda sağ olarak bulundu.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya’da Dağçatağı köyünde ikamet eden Alzheimer hastası A.C., 18 Nisan’da öğlen saatlerinde konuttan ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bir müddet sonra A.C.’nin ailesi, geri dönüş olmayınca 112 Acil Davet Merkezini arayarak kayıp ihbarında bulundu. İhbarla birlikte kayıp şahsı arama çalışması başlatıldı. Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Timleri, Jandarma Asayiş Komando Timleri, JAK Timleri, Arama Kurtarma ve İz Takip Köpek Ögesi, AFAD ve UMKE takımları olmak üzere 34 işçi ile arama çalışması başlatıldı. Takımların arama çalışmaları sonucunda kayıp olarak aranan A.C., sağ olarak bulundu. Rastgele bir sıhhat sorunu olmadığı belirlenen A.C., olay yerindeki birinci muayenesinin akabinde Tosya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Namaz Vakitleri

İmsak04:24
Güneş05:57
Öğle12:54
İkindi16:39
Akşam19:40
Yatsı21:08

Video Haberler