Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
09 Aralık, 2022 17:12 tarihinde yayınlandı
0

Salih Aydın Mesleki Koleji Öğrencileri ARÇELİK Fabrikası’nda

Salih Aydın Meslek Koleji öğrencileri Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından birisi olan Arçelik’in Bolu fabrikasında incelemelerde bulundu.

Öğrencilerin için faydalı bir gezinin olduğunu ve öğrencilerin sektörün dinamiklerini görmesini ve sektör içinde yer almalarını istediklerini belirten Salih Aydın Meslek Koleji  Okul Kurucusu  Salih Aydın “Bu gezi öğrencilerimiz için çok faydalı oldu. Bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin eğitimine ve bilgisine çok şey kattığını görüyoruz. Burada sürdürülebilirliği öğreniyor öğrencilerimiz. Bizim öğrencilerimiz geleceğin Mühendisleridir.

Bugün yapılan işletme gezisinde öğrencilerimiz yapılan üretimi gördüler bunlar çok faydalı. Ürüne giden bütün süreci bilmesi çok anlamlı bir durum. Salih Aydın Meslek Koleji olarak bu tarz etkinlikleri yapıyoruz. Önce insan ve gelecek farkındalığı ile yol alıyoruz.” diye konuştu

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.