Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Ağustos, 2025 22:12 tarihinde yayınlandı
0

Torul Kalesi’nin kayalıklarında yaban keçileri görüntülendi

Torul Kalesi’nin sarp kayalıklarındaki yaban keçileri dron kamerasına yansıdı.

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bulunan tarihi Torul Kalesi’nin kayalıklarında yaban keçileri görüntülendi. Kayaların üzerinde ustalıkla hareket eden keçiler, izleyenleri kendine hayran bıraktı. Tabiat mükemmeli görünüm, Adem Öztürk tarafından dron ile kaydedildi. Öztürk, “Yıllar evvel bölgede pek rastlanmayan bu şık canlılar, artık Torul Kalesi’nin birer sembolü üzere. Sessizce dağın yamaçlarında ilerliyor, taşların gölgesinde kaybolup tekrar beliriyorlar. Bu imgeler, sırf bir belgesel kare değil; tıpkı vakitte tabiatın kendini onarma gücünü gösteren canlı bir örnek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin