Reklam
Reklam
Halil Kızılyer Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
15 Ekim, 2025 13:03 tarihinde yayınlandı
0

TRAFİK KİLİTLENDİ, VATANDAŞLAR TEPKİLİ: “KARABÜK’TE PLAN YOK, ÇİLE VAR”

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren Karabük-Safranbolu istikametinde ve Kardemir Kavşağı çevresinde yapılan yol çalışmaları kent trafiğini felç etti.

Özellikle işe gitmek isteyen vatandaşlar uzun süre araç ve otobüslerin ilerleyememesi nedeniyle mağdur oldu.

Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nın tek yönlü kapatılmasıyla birlikte Safranbolu’dan Karabük yönüne ilerleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kentin ana kavşak noktalarında aynı anda yürütülen üst ve alt yapı çalışmaları trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi.

Sabah işe gitmek için otobüs bekleyen vatandaşlardan M. Demir, “Sabah 8’den beri otobüs bekledim. Sonunda pes edip yürümeye başladım çünkü araçlar hareket etmiyordu. Ben de dahil, herkes işe geç kaldı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sürücüler ise yol çalışmalarının plansız yapılmasına dikkat çekti. Bir taksi şoförü, “Her gün başka bir yol kapanıyor. Hiçbir bilgilendirme yok. İnsanlar ne yapacağını bilemiyor. Ambulans bile geçemedi az önce” dedi.

Trafiğin kilitlenmesi nedeniyle ambulansların da geçişlerde güçlük yaşadığı görüldü. Vatandaşlar, Karayolları ekiplerinden çalışmaların daha planlı ve aşamalı şekilde yürütülmesini istedi.

Kentte trafiğin normale dönmesi beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Eren

    Karabük’te belediye, karayolları ve su ayrı ayrı hükümetlerin yönetimi altında olduklarından dolayı hiç birinin diğerinden haberi yok bu yüzden planlama yapamadılar sanırım yoksa ki hiç bir bilinç bu kadar başarısız ya da hesapsız iş yapmaz.

Yeni yorumlara kapalı.