Uğurludağ’da AK Parti Seçim Bürosu açıldı

Uğurludağ’da AK Parti Seçim Bürosu açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.02.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Uğurludağ ilçesinde AK Parti Seçim Bürosu açıldı.

Uğurludağ Belediyesi binasının karşısındaki seçim bürosu için açılış töreni düzenlendi.

AK Parti'den Uğurludağ Belediye Başkan adayı gösterilen Remzi Torun, törende yaptığı konuşmada, yeni dönemde de Uğurludağ'ın gelişimi için çalışacağını söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Ömer Kiday da konuşmalarında, vatandaşlardan Belediye Başkan adayı Remzi Torun için destek istedi.

Törene, Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca, BBP Genel Başkan Yardımcısı Fehmi Güney de katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hasan Arat, Hamit Altıntop’un Sözlerine Sert Tepki Gösterdi

Yayın: 10.05.2024 12:02
Paylaş:
A+ A-

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TRT Spor’da katıldığı canlı yayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde Milli Takım Sorumlusu olarak görev yapan Hamit Altıntop’un daha önce gündeme oturan sözlerine sert tepki gösterdi. Altıntop’un “Benim Türkiye’ye ihtiyacım yok, Türkiye’nin bana ihtiyacı var” açıklamasına karşılık veren Arat, “Orada maaş alıp böyle konuşamazsınız. Gelme o zaman, niye geliyorsun?” dedi.

TFF Seçimleri ve Kulüplerin Durumu

Arat, sezonu ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki seçim sürecini de değerlendirdi. Seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Arat, “Ben nasıl 21 sandıktan çıkıp Beşiktaş başkanı olduysam, oraya gelen insan da sandıktan çıkıp gelsin.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, kulüplerin TFF’ye karşı tepkilerine de değinen Arat, “Kulüpler seçime erken gidelim diyor, bunun neresi yanlış? Neden düşman belliyorsunuz kulüpleri, niye fişliyorsunuz?” diye sordu.

Beşiktaş’ın Teknik Direktör Adayları ve Kulüp Politikası

Beşiktaş Başkanı, teknik direktör adayları ve kulübün politikasıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Arat, “Sergen Yalçın ve Şenol Güneş, Beşiktaş’ın çok değerli insanları. Ben her iki hocamın da her zaman Beşiktaş’ın gündeminde olacağına inanan bir insanım.” dedi. Ayrıca, Türk teknik direktörleri tercih etme eğilimlerini de vurguladı. Arat ayrıca, “Semih’e yapılan haksızlıktı. Bu çocuk, 10 yaşından beri gol atıyor. Bu çocuğa saygı duyacaksınız.” şeklinde konuştu.

Fernando Santos’un Ayrılığı ve Milli Takım Konuları

Fernando Santos’un ayrılığına da değinen Arat, “Beşiktaş 3 sezondur Kasım ayında havlu atıyor, bu kabul edilemez.” ifadelerini kullandı.

Hasan Arat’ın açıklamaları futbol camiasında geniş yankı buldu.