İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2025 18:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Üniversite öğrencilerinden engelliler için farkındalık yürüyüşü

Kastamonu Üniversitesi Milletlerarası Ticaret ve Lojistik Kısmı öğrencileri, engelliler için farkındalık oluşturmak için yerleşkede yürüyüş yaptı.
Kastamonu Üniversitesi Milletlerarası Ticaret ve Lojistik Kısmı, Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirdiği dört farklı aktiflikle hem toplumsal sorumluluk şuurunu güçlendirdi hem de öğrencilerinin topluma dokunan projelerini destekledi. Fizikî engellilerle dayanışma yürüyüşü, geri dönüşüm atölyesi, meslek söyleşisi ve milletlerarası kültürel etkileşim temalı sanat atölyesiyle dikkat çeken etkinlikler, kısmın toplumsal katkı vizyonunu bir sefer daha gözler önüne serdi.
Etkinlikler çerçevesinde Kastamonu Üniversitesi Emin Baydil Spor Sahası’nda gerçekleştirilen aktiflikte, öğrenciler, engelli bireylerle birlikte farkındalık oluşturmak için yürüdü. Aktifliğe öğrencilerin yanı sıra, Memleketler arası Ticaret ve Lojistik Kısım Lideri Doç. Dr. Erol Tekin ve Kısım Lider Yardımcısı Doç. Dr. Memduh Alper Demir ve akademisyenler de iştirak gösterdi. Yürüyüşte görme engelliler için farkındalık oluşturmanın amaçlandığı tabir edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2025 19:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Thomas Reis: “Galibiyetten dolayı çok mutluyum”

Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Eyüpspor maçında aldıkları 3 puandan ötürü çok keyifli olduklarını söyledi.
Trendyol Üstün Lig’in 34. haftasında Samsunspor meskeninde karşılaştığı Eyüpspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, çok manalı bir galibiyet aldıklarının altını çizerek, "Bugünkü performansımıza bakarsak grup halinde çok düzgün bir performans gösterdik. Kadromla gurur duyuyorum. Duran toplardan da goller bulduk. Tüm oyuncularım birbiri için savaştı. Bodrum maçına kadar istemediğimiz sonuçlar aldık. Son 2 haftadır istediğimiz performansı gösteriyoruz. Durumumuzu koruduk. Eyüpspor ile aramızdaki puan farkını açtık. Ligin sonunda ne olacağına daima birlikte bakacağız. Bugünkü galibiyetten ötürü çok memnunum. Çok kıymetli bir galibiyet aldık. 1+1’lik mukavelem devam ediyor. Umarım liderimiz benden şaddır. Şu anda kontratım devam ediyor" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.