Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
25 Şubat, 2018 21:35 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Ürkmezer, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer , Kıranköy mevkiinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Ürkmezer, Köy ve Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra, Safranbolu’da faaliyet gösteren esnafları da gezerek, istek ve taleplerini dinliyor. Belediye’nin ilgili Müdürleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, esnafın sıkıntıları dinlenerek kanunlar çerçevesinde çözülmesi gereken sıkıntılar not edildi. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer,’’ İlçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Amacımız devletin sıcak ve güler yüzünü insanımıza hissettirmek ve yansıtmaktır. İlçe vatandaşlarının herhangi bir sıkıntı ve sorunlarının olması durumunda elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız. Devletimizin kapısının her daim vatandaşımıza açık olduğunun bilinmesini istiyorum."ifadelerini kullandı. Esnaf ziyaretleri sırasında çokça bilgi alışverişinde bulunuldu. Esnafın sattığı ürünler ve kentin ticari durumu hakkında bilgiler alan Ürkmezer,’’daha verimli ticaret yapabilmemiz için taşın altına hepimiz elimizi koymalıyız; Belediye ve Kaymakamlık olarak Safranbolu’yu kültürel ve ticari alanlarda, yerli yabancı turistlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayan bir kent olması noktasında esnafımıza da büyük rol düşüyor’’ Dedi. Ürkmezer, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunurken, esnaflar ise Ürkmezer ‘e samimi bir ortamda sorun ve sıkıntılarını aktarabildikleri için memnun olduklarını belirttiler.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 01:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Sahte polis vurgununda 5 tutuklama

Kendisini polis olarak tanıtan çeteye yönelik İstanbul ve Yalova’da yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 bireyden 5’i tutuklandı.
Bartın’da yaşayan A.S. isimli şahıs, kendisini polis olarak tanıtan şahısların kendisini 3 milyon TL meblağında dolandırdığı tarafındaki şikayetin ardından Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Dolandırıcılık Ofisi polisleri İstanbul ve Yalova’daki 9 adresi iş vakitli operasyon düzenlemiş ve operasyonlarda K.O, A.G, A.S, H.Y, M.S, M.Ç.B gözaltına alınmıştı. Bartın’a getirilen zanlılar, emniyetteki süreçler ve hastanedeki sıhhat raporundan sonra ise Bartın Adliyesi’ne götürülmüştü. Zanlılar savcılık tabirinin akabinde tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk idildi. Şahıslardan A.S.,K.O., A.G.,H.Y. ve M.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltındaki M.B ise isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.
Nitelikli dolandırıcılık cürmü nedeniyle gerçekleştirilen operasyon öncesinde ise dolandırıcılık ofisi takımlarının sante polislerin her adımını takip ettiği öğrenildi. Kuşkulu şahısların banka hesap hareketlerini inceleyerek tahlil eden polisler toplamda 500 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını izleyerek, inceledi. Şüphelilerinden M.S’nin İstanbul’dan Bartın vilayet merkezine 4 araç değiştirerek geldiği, şahsın tanınmamak emeli ile farklı bölgelerde 3 defa kıyafet değişikliği yaptığını belirlendi.
Şüphelilerden M.S’nin mağdur A.S’ye ilişkin paradan 1 buçuk milyon TL’lik kısmını elden teslim aldığı anlara ilişkin güvenlik kamera imgelerine de ulaşan gruplar, konutlarda yapılan aramalarda da nitelikli dolandırıcılık olayında kullanıldığı bedellendirilen çeşitli banka kartları ve çok sayıda dijital gereç ele geçirmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.