Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
25 Temmuz, 2017 00:19 tarihinde yayınlandı
0

Uzun, “Asfalt Ekibimiz Arıkovanı Gibi Çalışıyor”

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Yaz sezonu ile birlikte asfalt çalışmalarımız başladı ve ekiplerimiz arı kovanı misali çalışıyor” dedi.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekipleri, hedefleri doğrultusunda asfalt çalışmalarına devam ederek Safranbolu Sat Köyü’nde çalışmalarını sürdürdü.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun; “Asfalt çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Ekiplerimiz var gücüyle çalışarak belirlediğimiz hedefimize ulaşmak için tabiri caizse arı gibi çalışıyor. Sat Köyü Muhtarımız Alaattin Coşkun ile birlikte çalışmaları inceledik. Özel İdare olarak gerçekten her geçen gün daha da başarılı çalışmalara imza atıyoruz” diye konuştu.

Asfalt ekipleri Sat Köyü’nde yaptıkları çalışmanın ardından Safranbolu Keten Köyü ile Yukarı Çiftlik Mahallesi’nde çalışmalarına devam etti

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. VASFİ ARIK

    Sayın müdürüm köy muhtarımız gerek Safranbolu kaykamlığına gerek Karabük il özel idare yol şub müdürlüğüne ovacuma kehler köyunun modernisasyonunun yapılıp asfaltlanması için müracatını yaptı gerekli prosüdürün işletilip bizim köy yolununda asfaltlanmasını talep etmekteyiz başarılar dilerim.

Yeni yorumlara kapalı.