Vali Gürel, Tapu ve Kadastro Heyetini Kabul Etti.

Vali Gürel, Tapu ve Kadastro Heyetini Kabul Etti.

Yayın: 28.09.2022 15:13
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Vali Fuat Gürel, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizde bulunan Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Adil Hakan Ayber, Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı Mustafa Akkul, Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürü Yücel Serdar ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Fuat Gürel, nazik ziyareti için Genel Müdür Yardımcısı Ayber ve beraberindeki heyete teşekkür etti.(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop’ta Kitap Günleri Etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’ta, “Kitap Günleri Etkinliği” düzenlendi.

Valilik koordinesinde 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Koru Yayıncılık Şirketi Yönetim Kurulu Müdürü Köksal Altın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sinop'un eğitimli ve okumayı seven bir halk kitlesine sahip olduğunu söyledi.

Etkinlik kapsamında çeşitli yayınevleriyle birlikte binlerce kitabı okuyucularla buluşturduklarını belirten Altın, şöyle konuştu:

“Sinop Valiliği ve destek veren müdürlüklerin teşviki ile öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız etkinlik alanına gelerek her yaşa hitap eden kitaplarla buluşuyor. Öğrenciler ve vatandaşların kitap günlerine olan ilgisi oldukça fazla. Onun için Sinop'ta kitap etkinliğinin geleneksel hale gelmesi lazım. Bizim bu tür etkinliklerde ticari bir zihniyetimiz yok. Kitapları vatandaşlarımızın ayağına kadar getirip kitap okuma alışkanlığını toplumda her kesime kazandırmak istiyoruz. Bizim tüm gayretimiz bu yönde.”

Altın, etkinliğinin bir sonraki durağının ise Artvin olacağı kaydetti.