Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
13 Aralık, 2018 19:37 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, Terminal Taksi Durağını ziyaret etti

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında bulunan Terminal Taksi Durağını ziyaret eden Vali Gürel, taksicilerle sohbet ederek taksicilerin sorunlarını dinledi. Vali Gürel kendisine iletilen sorunların çözümü konusunda imkânlar dâhilinde her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Taksici esnaflarımızın, canımızı emanet ettiğimiz ender mesleklerden birini icra ettiğini, kentimizde ve yakın çevrede gelişen olayları ve sorunları en iyi bilen kişiler olduğunu ifade eden Vali Gürel, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren taksici esnafları, Vali Gürel`e teşekkür ettiler. Ziyaret günün anısına duraktaki taksicilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin