Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
20 Temmuz, 2022 16:33 tarihinde yayınlandı
0

Vatandaşlar ve araç sürücüleri soruyor: “ Bu eziyet ne zaman bitecek”

Karabük Belediyesi tarafından yapılması için asfaltı kaldırılan Karabük Eski Valiliği karşında bulunan yolun bir süredir yapılmaması araç sürücülerinin ve vatandaşların tepkisine neden oluyor. Karabük Belediyesinin asfaltı kaldırıp her hangi bir çalışma yapmadan bozuk bir şekilde duran yolun ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Yolun yapılmaması nedeniyle araçların geçtiği esnada ortalığı toz bulutu kapladığı gözlenirken, zaman zaman sulama yapılmasına rağmen bununda çözüm olmadığı aksine sulama yapıldıktan sonra araçların altının çamur olup, cadde ve sokaklarda çamur oluştuğu gözleniyor. Kurban Bayramı öncesi yapılması için kaldırılan asfaltın hala yapılmaması nedeniyle gazetemiz haber merkezini arayan araç sürücüleri “ Bozulan bu yoldan geçmekten artık  sıkıldık. Ha bugün ha yarın yapılacak denen yol hala yapılmadı. Toz duman içerisinde kalıyoruz. Bayram öncesi yapılmasını beklediğimiz yol neden yapılmadı bir anlam veremiyoruz. Karabük Belediye Başkanımız yoksa bu yolu kullanmıyor mu ? Kullanıyorsa burada ki sıkıntıyı  niye görmüyor. Niçin burayı asfaltlamıyor. Bizler daha ne kadar sıkıntı çekeceğiz merak ediyoruz. Yoldan toz kalkmaması için zaman zaman burada sulama yapıldığnıı görüyoruz Bu bir çözüm değil,szulama yapıldıktan sonra araçlarımızla aynı yolu kullanıyoruz. Araçlarımızın lastikleri ve altında çamur oluşuyor. Bu çamurlarda cadde ve yollara dökülüyor” dediler (Ergin Ertuğrul)

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. Yeniceli

    Karabük’üm sen buna alışıksın, çile çekmek bizim işimiz halk olarak. Daha dur çilenin daha büyüğü geliyor. D.Ç Kavşağı ve Balıklarkayası kavşak projesi yapımı başlayınca da trafik çilesi başlayacak. Sabır sabır, sabır…….

  2. koray

    sizler sadece Karabük eski valiliğinin önündeki yolu mu gördünüz????? Karabük’ün her tarafı delik deşik emin olun 4. dünya ülkesi olan Suriye’de ve Irak’ta daha iyi yol ve sokaklar mevcut. Karabüklülere layık görülen maalesef bu.

Yeni yorumlara kapalı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.