Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yıl öncesi denetim yaparak, işyerlerinde incelemelerde bulundu.
Tüketicilerin sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmiş ürünler tüketebilmesi için yılın son günlerinde denetimlerini sıklaştıran Zabıta ve Veteriner ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren kasap ve marketlerde et ürünleri denetimi gerçekleştirdi.
Kullanılan ve satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, son tüketim tarihlerini ve iş yerinin ticari faaliyet gösterebilmesi için temin etmesi gereken belgeleri kontrol eden Zabıta ve Veteriner ekipleri bazı iş yerlerinde görülen eksiklikler için iş yeri sahibine uyarılarda bulunarak, eksikliklerin kısa sürede tamamlanması gerekliliğini belirttiler.


karabük düşmanı
•NEYMİŞ (Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yıl öncesi denetim yaparak, işyerlerinde incelemelerde bulundu.) YMUŞ. ALLAH AŞKINA İNCELEME DE BULUNAN BAYANA BAKAR MISINIZ SIRTINDA ÇANTASI KAFASINDA BERESİ , ATKISI ZANNEDERSİN HERHANGİ BİR VATANDAŞ.DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN.ADET YERİNİ BULSUN.DENETİM YAPILMIYOR DEMESİNLER DİYE YAPILMIŞ ALALALDE BİR ŞEY. YAZIKLAR OLSUN SİZİN YAPACAĞINIZ DENETİM ŞURADA DURSUN.İNSANLARIN SAĞLIĞI İLE OYNANMIYOR SA DA BUNDAN SONRA OYNANIR. ART NİYETLİ BİRİSİ ŞU MANZARAYI GÖRDÜKTEN SONRA YAPMIYORSA DA YAPAR.BUNLAR MI YAKALAYACAK DİYE DE BİR TARAFLARI İLE GÜLER.