Reklam
Reklam
Esra Oğuzkağan Özkan Avatarı
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
03 Ekim, 2023 12:28 tarihinde yayınlandı
0

100 Kişiye Çanta Hediye Edilecek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapmasında AFAD tarafından hazırlanan 20 soruya en fazla doğru cevap veren 100 kişiye kura ile afet ve acil durum çantası hediye edilecek. E-Devlet üzerinden yapılacak başvuru ile ilgili yapılan açıklamada “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında İlimizde Afet farkındalığı yaratmak amacı ile  Karabük Afad Müdürlüğünce hazırlanan 20 soruya en fazla  doğru cevap veren ve E-Devlet üzerinden başvuru yaparak “Afad Gönüllüsü” olan 100 kişiye kura ile 100 Afet ve Acil Durum Çantası hediye edilecektir” denildi.(Esra Oğuzkağan Özkan)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

Yeni yorumlara kapalı.

İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

Yeni yorumlara kapalı.