Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı adam yaralandı

Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı adam yaralandı

Yayın: 08.09.2017 00:08
Paylaş:
A+ A-

Bolu’da caddenin karşısına geçmek isterken özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı adam yaralandı.

Kaza, Aktaş Mahallesi Öney Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asım T. isimli vatandaş alışveriş yaptıktan sonra caddenin karşısına geçmek için adı attığı sırada, duraktan yolcu almaya giden özel halk otobüsü yaşlı vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen vatandaş olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Kaza anı ise olay yerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ceyhun Çelik Ritim Atölyesi: “Silahlarla Havaya Ateş Açmak Cehaletin ve Şiddetin Bir Göstergesidir”

Yayın: 03.05.2024 15:48
Paylaş:
A+ A-

Ceyhun Çelik Ritim Atölyesi müzisyenleri, düğünlerde silahlarla havaya ateş açılmasına ilişkin gazetemize açıklamada bulundu.

Gelin ve damadın silahlarla havaya ateş açtığı haberlerle ilgili olarak yapılan açıklamada, bu eylemin bir gelenek olmadığı, aksine cehaletin ve insan hayatının hiçe sayılmasının bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Ritim Atölyesi Sahibi Ceyhun Çelik, düğünlerde silah kullanılmasına karşı olduklarını belirterek, silah kullanıldığı anda müziği bırakıp alandan ayrılacaklarını ifade etti. Çelik, düğünlerin mutluluk, müzik, dans ve oyunlarla güzelleşmesi gerektiğini, şiddet ve silahla ilişkilendirilmesinin ise kabul edilemez olduğunu söyledi.

Çelik, yıllardır yaşanan ölümler ve yaralanmaların bir ders olması gerektiğini belirterek, insanların bu gereksiz seremoniden vazgeçmeleri gerektiğini dile getirdi. Düğünlerin sevgi ve mutlulukla anılması gerektiğini vurgulayan Çelik, silahlarla havaya ateş açmanın aslında psikolojik rahatsızlıkların dışa vurumu olduğunu sözlerine ekledi. (Esra Oğuzkağan Özkan)