Eflani Kaymakamından KÖYDES Değerlendirmesi

Eflani Kaymakamından KÖYDES Değerlendirmesi

Yayın: 08.07.2015 10:11
Paylaş:
A+ A-

Kaymakam Tolga Özdemir, 2015 KÖYDES çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Özdemir yaptığı açıklamada; “Aşırı yağış nedeniyle zarar gören köy yollarımız çok kısa bir süre içerisinde 3.000 ton malzeme ile bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştır. 2015 KÖYDES Programı kapsamında bulunan Pınarözü- Günlüce- Çukurgelik grup yolunun 6 km kısmı ile Çal-Göller-Saraycık grup yolunun 9 km kısmında yol altyapı çalışmaları devam etmekte olup, Ağustos ayı içerisinde asfaltlanması planlanmaktadır. Köy muhtarlıklarımızın alt yapı için talep etmiş oldukları korige borular teknik personellerimizce yerinde tespit çalışmaları yapılarak yerlerine yerleştirilmeye başlanmıştır. Köylerde Beton Kilitli parke döşeme çalışmalarımız Alaçat ve Çukurören köylerinde devam etmektedir. İmkânlar çerçevesinde diğer köylerimize de yapılması planlanmaktadır. 2015 yılı içersinde ihalesi yapılan Seferler köyü Kabalar Mahallesi, Kutluören Köyü Kelekoğlu Mahallesi ve Ulugeçit- Karyağdılar Mahallesinde içme suyu şebekeleri yapım işleri devam etmektedir. Yine altyapı çalışmaları kapsamında ilçemiz köylerinden Seferler, Çengeller ve Akören Köyü Kayalar Mahallesine kanalizasyon borularının bir kısmı gelmiş olup, yapım çalışmalarına başlanılacaktır” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Irak’ın kuzeyinde 32 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Yayın: 03.05.2024 12:53
Paylaş:
A+ A-

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı. (AA)