Güven, Gençlik Ofisi İnşaatında İncelemelerde Bulunuldu

Güven, Gençlik Ofisi İnşaatında İncelemelerde Bulunuldu

Yayın: 18.01.2021 22:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumun altında yapımına başlanan ‘Gençlik Ofisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu altında açılacak olan genç ofiste, öğrencilerin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesi yanı sıra içerisinde bilardo, satranç, okçuluk, akıl ve zeka oyunlar müzik salonları ve kitap kafe ile beraber çok amaçlı bir genç ofis inşaa edilecek.

Açılacak Genç Ofislerde yürütülecek etkinlik ve çalışmaların gençlerin kişisel gelişimine de katkı sağlayacağını söyleyen İl Müdürü Coşkun Güven, inşaat çalışmalarındaki personellere kolaylıklar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ceyhun Çelik Ritim Atölyesi: “Silahlarla Havaya Ateş Açmak Cehaletin ve Şiddetin Bir Göstergesidir”

Yayın: 03.05.2024 15:48
Paylaş:
A+ A-

Ceyhun Çelik Ritim Atölyesi müzisyenleri, düğünlerde silahlarla havaya ateş açılmasına ilişkin gazetemize açıklamada bulundu.

Gelin ve damadın silahlarla havaya ateş açtığı haberlerle ilgili olarak yapılan açıklamada, bu eylemin bir gelenek olmadığı, aksine cehaletin ve insan hayatının hiçe sayılmasının bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Ritim Atölyesi Sahibi Ceyhun Çelik, düğünlerde silah kullanılmasına karşı olduklarını belirterek, silah kullanıldığı anda müziği bırakıp alandan ayrılacaklarını ifade etti. Çelik, düğünlerin mutluluk, müzik, dans ve oyunlarla güzelleşmesi gerektiğini, şiddet ve silahla ilişkilendirilmesinin ise kabul edilemez olduğunu söyledi.

Çelik, yıllardır yaşanan ölümler ve yaralanmaların bir ders olması gerektiğini belirterek, insanların bu gereksiz seremoniden vazgeçmeleri gerektiğini dile getirdi. Düğünlerin sevgi ve mutlulukla anılması gerektiğini vurgulayan Çelik, silahlarla havaya ateş açmanın aslında psikolojik rahatsızlıkların dışa vurumu olduğunu sözlerine ekledi. (Esra Oğuzkağan Özkan)