KBÜ Öğrencisi Kongreden Ödülle Döndü

KBÜ Öğrencisi Kongreden Ödülle Döndü

Yayın: 13.05.2016 10:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi (KBÜ)öğrencisi Hicret Sever, Bülent Ecevit Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Geleceğin Sosyal Bilimcileri Ulusal Öğrenci Kongresi’nde en iyi bildiri yarışmasında ikincilik ödülü aldı.

Bülent Ecevit Üniversitesi İktisat Öğrenci Kulübü tarafından bu yıl altıncısı düzenlenenGeleceğin Sosyal Bilimcileri Ulusal Öğrenci Kongresi’ne 24 üniversiteden 32 öğrenci katıldı. Üniversitenin Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede, Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler 3’üncü sınıf öğrencisi Hicret Sever“Birleşmiş Milletlerde Reform İhtiyacı ve Talepleri” konulu bildirisi ile ikinci oldu.

Kongrede en iyi bildiri ödülünüise Sakarya Üniversitesi’nden Çiğdem Kayar, üçüncülük ödülünü Bülent Ecevit Üniversitesi’nden Caner Koyuncu aldı. Geleceğin Sosyal Bilimcileri’ne ödüllerini BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Çeştepe verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da doktor ve sağlık çalışanlarını darbeden kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Dodurga ilçesinde doktor ve sağlık çalışanlarını darbeden kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmetdede Tekke köyünde A.K'nin alkol aldıktan sonra çevreyi rahatsız ettiği ihbarı üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Burada sağlık ekiplerine direnen A.K, jandarma gözetiminde ambulansla Dodurga Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hastanede tedaviyi reddeden A.K, doktor G.K'yi, yardımcı personeli ve olaya müdahale etmeye çalışan güvenlik görevlilerini darbetti.

Doktorun “beyaz kod” bildiriminde bulunması üzerine A.K, hastanedeki jandarma ekiplerince gözaltına alınarak polise teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.