Genç Kaymakam Yaşlıların Gönlünü Alıyor

Genç Kaymakam Yaşlıların Gönlünü Alıyor

Yayın: 10.10.2016 10:14
Paylaş:
A+ A-

Eflani ilçesine geçtiğimiz ay atanan Karabüklü genç Kaymakam Samet Serin kısa sürede Eflani’de sevilen isimlerden oldu.Devletin şefkatli elini vatandaşa uzatan ve samimi tavırlarıyla göz dolduran Kaymakam Serin, çalışkanlığı ile de takdir topluyor.

Göreve başladığı günden bu yana makamında değil, sahada çalışan Kaymakam Serin, yaşlıları da unutmadı. Yaşlıları ziyaret ederek bizzat dinleyen ve onların gönüllerini alan Kaymakam serin, sağlık ve diğer problemleri ile de yakından ilgileniyor.

Kaymakam Serin, bu kapsamda Eflani merkez Çelebiler Mahallesi, Seferler Köyü ve Bostancılar Köyünde yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, hem gönül aldı, hem sorunlarını not aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eskipazar’da Köylülere Traktörleri Teslim Edildi

Yayın: 06.05.2024 13:16
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğünde 2024 yılı ORKÖY Destekleri Üretim Mekanizasyonu Projeleri kapsamında, orman köylerinde ikamet eden 3 kişiye  traktörleri teslim edildi.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa Eskipazar  İlçe Kaymakamı  Fatih Gülnar, Eskipazar İşletme Müdürü G. Basri Altunay, işletme şefleri ve projenin uygulandığı orman köylüleri  katıldı.

Traktörlerin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Kaymakam Fatih  Gülnar, köylerin  refah düzeyini yükseltecek bu projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Kaymakam Gülnar; Devletin imkanları doğrultusunda her zaman orman köylülerinin yanında olacaklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2024 yılı projeleri kapsamında 11 orman köyünde 5 adet traktör, 3 adet tambur, 4 ünite süt sığırcılığı, 3 adet 500 m2 sera-plastik ve 12 kişiye mikrokredi tahsisi yapılarak toplamda 27 orman köylüsüne kredi kullandırıldı.