Beşiktaş Seçim Yarışı Gitgide Kızışıyor!

Beşiktaş Seçim Yarışı Gitgide Kızışıyor!

Yayın: 25.11.2023 14:53 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

Beşiktaş Başkan Adayları Arasında Tepki Çeken Diyalog: Serdar Adalı’dan Hasan Arat’a Yanıt

Beşiktaş’ın 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi başkan adayları arasında gerilim tırmanıyor. Adaylardan Hasan Arat‘ın proje lansmanında ortaya koyduğu iddialı planlara, rakip aday Serdar Adalı’dan sert tepki geldi.

Hasan Arat, Beşiktaş’ı 4.5 yılda borçsuz hale getirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Beşiktaş App projesinden 1.5 yılda 25 milyon dolar gelir elde etmeyi planlıyoruz. Yönetimimizde çok iyi arkadaşlar var, istersek 4.5 yılda borcu sıfırlarız” ifadelerini kullanmıştı. Ancak, bu iddialara Serdar Adalı’dan eleştiri geldi.

Serdar Adalı, Arat’ın projelerini sert bir dille eleştirerek, “25 milyon dolar getiren APP hiçbir kulüpte olmadı. Benim ekibimde de bu işlerden anlayan önemli isimler var. Biz mi bir şey atladık diye araştırdık. Barcelona’nın buna benzer bir uygulaması var, çok benzer. Oradan bir arkadaşımı aradım, senelik gelirin 3 milyon Euro’yu geçmediğini öğrendim. Hiç böyle hayali projelerle camianın önüne çıkmayacağız” şeklinde konuştu.

Adalı, devamında şu ifadeleri kullandı: “Hasan Bey sunduğu projeyle 4.5 yılda Beşiktaş’ın borcunu ödemeyi taahhüt ediyorsa profesyonel olarak görev yaptığı holdingler ve bankalar var, hemen oralarla görüşsün. Borcumuz 220-230 milyon Euro (7 milyar 215 milyon 500 bin TL) civarında. Bir taahhütnameyle teminat mektubunu divan kuruluna teslim etsin, yarın adaylıktan çekileyim. Derdimiz illa başkan olmak değil, öyle bir egomuz yok. Projeler güzel, kimsenin emeğini küçümsediğim yok ama hiçbir projenin ayakları yere basmıyor.”

Beşiktaş’ta başkanlık seçimi için olağanüstü genel kurul toplantısı 10 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Toplantıda çoğunluk sağlanamazsa ikinci ve son toplantı 17 Aralık Pazar günü yapılacak. (Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmetçik Safranbolu’da kan ve kök hücre bağışı yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında kan ve kök hücre bağışında bulunuldu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay Karabük Şubesince Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

Gönüllülük esasına göre düzenlenen kampanya kapsamında 895 ünite kan ve 143 kök hücre bağışı yapıldı.