Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ın İstifasının Ardından Teknik Direktörlüğe Getirildi

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ın İstifasının Ardından Teknik Direktörlüğe Getirildi

Yayın: 10.11.2023 14:34 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

Beşiktaş‘ta Burak Yılmaz‘ın istifasının ardından Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlük görevine getirildiği açıklandı. Skorer’in elde ettiği bilgilere göre, Çalımbay, Ümraniye’ye giderek görevine başladı ve resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Çalımbay, 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurula kadar görevine devam edecek ve daha sonraki karar yeni yönetime bırakılacak.

Lugano maçı sonrasında Şenol Güneş‘in istifasının ardından Rıza Çalımbay, Skorer’e yaptığı özel açıklamada, göreve atanması halinde Beşiktaş’ta çalışmak istediğini belirtmiş, ancak henüz kendisine resmi bir teklif gelmediğini ifade etmişti. Çalımbay, “Şu anda her şey taze. Bana gelen teklif yok. Ancak teklif gelirse her zaman göreve hazırız.” şeklinde konuşmuştu.

Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ta ikinci kez teknik direktörlük görevine getirildi. Daha önce 2005 yılında siyah beyazlıların başında bulunan Çalımbay, 31 maçta yönettiği Beşiktaş ile 2 puan ortalaması tutturarak Şenol Güneş, Önder Karaveli ve Ertuğrul Sağlam ile birlikte en çok puan ortalaması tutturan teknik direktörler arasında yer aldı.

Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlük kariyeri 2001 yılında Göztepe ile başlamış olup, sırasıyla Denizlispor, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Ankaraspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve son olarak Sivasspor’da görev yapmıştır. (Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmetçik Safranbolu’da kan ve kök hücre bağışı yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında kan ve kök hücre bağışında bulunuldu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay Karabük Şubesince Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

Gönüllülük esasına göre düzenlenen kampanya kapsamında 895 ünite kan ve 143 kök hücre bağışı yapıldı.