Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Ereğli’deki yangında ev küle döndü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Murtaza Mahallesi Dışçeşme Sokak’ta meydana gelen yangında bir konut büsbütün kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgilere nazaran, S.D ilişkin konuttan yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Kısa müddette olay yerine ulaşan itfaiye takımları, yangına müdahale ederek alevleri denetim altına aldı. Yangın sırasında meskende kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önlerken, rastgele bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Lakin yangın nedeniyle konut kullanılamaz hale geldi.

Yetkililerin yangının çıkış sebebini belirlemek için başlattığı inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 18:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te Bocce turnuvası düzenlendi

Devrek ilçesinde düzenlenen Bocce turnuvasında gaziler ve huzurevi sakinleri bir araya geldi.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen Bocce turnuvası karşılaşmalarında ilçede yaşayan Kıbrıs Gazileri ile Devrek Huzurevi sakinleri bir araya geldiler. Devrek Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen turnuva karşılaşmalarında Devrek Huzurevi sakinleri ile Kıbrıs gazileri Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde bir araya gelerek ilçede bir ilke imza atıldı

Dostluk, birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı turnuvada katılımcılar hem rekabetin heyecanını yaşadı hem de keyifli vakit geçirirken, sporun sosyal yaşama katkısının bir kez daha ön plana çıktığı gözlemlendi. Düzenlenen etkinliğe katılan Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, turnuva sonunda katılımcılara madalyalarını takdim etti. Katılım sağlayan huzurevi sakinleri ve Kıbrıs gazilerine teşekkür eden Bıçakçı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler temennisinde bulunarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin