İYİ Parti aday adayı Kılınç’tan Eskipazar mesaisi

İYİ Parti aday adayı Kılınç’tan Eskipazar mesaisi

Yayın: 03.02.2023 11:59
Paylaş:
A+ A-

 İYİ Parti Karabük Milletvekili aday adayı Yalçın Kılınç partisinin Eskipazar İlçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Orhan Dönmez ve parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Son derece verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Kılınç, “Kıymetli ilçe başkanımız Orhan Dönmez ve ekibiyle istişarelerde bulunduk. Eskipazar ilçemizin sorunları ve öncelikleri üzerine söyleştik. Orhan hocama ve arkadaşlarına yakın ilgi ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yalçın Kılınç ziyaret sonrası Bölgenin Sesi’ne yaptığı değerlendirmede; “Genç bir eğitimci olarak 21.yy’a uygun modern bir eğitim anlayışı hayal ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde Türkiye’ye yepyeni bir vizyon kazandıracağız. Milletimizi liyakatle yükselen, adalet ile eşitlenen bir Türkiye’yle buluşturacağız. Gençlerin rahatça nefes alacağı, düşüncesini söylerken korkmayacağı bir Türkiye’yi hayata geçireceğiz. İnancımız yüksek enerjimiz, gençliğimiz ve cesaretimiz var. “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” şiarıyla korkmadan hayallerimizi gerçekleştirmek üzere yorulmadan çalışacağız. Zira Atatürk’ümüzün dediği gibi: “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.”

Sizin aracılığınızla buradan Eskipazar’dan Yalçın Kılınç olarak söz veriyorum. Allah nasip eder, partimizin yetkili kurulları görev verir ve aday olarak yola çıkabilirsek Safranbolu’nun, Yenice’nin Eskipazar’ın, Eflani’nin Ovacık’ın özellikle de gençlerin parlayan yıldızı olacağım, Bu inançtan yola çıkarak ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, “Ben bu yolu gençler olmadan yürümem” sözünü hatırlatarak genç vizyonumla önümüzde yapılacak olan 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Karabük Milletvekili aday adayı olarak çalışmalarımızı yoğun biçimde sürdürüyoruz. Sürecin milletim, genel başkanım, partim ve şahsım adına hayırlara vesile olmasını diliyor, şimdiden milletimize ve partimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akbank’tan yenilikçi dönüşüm hareketi

Yayın: 19.03.2024 13:57
Paylaş:
A+ A-

Akbank, genel müdürlük binasında kapsamlı mimari dönüşüm hareketi başlattığını duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, şirketin köklü ve dinamik yapısını, teknoloji ve yenilik odaklı çalışma modelini, ilkeli ve sürdürülebilir bankacılık anlayışını yansıtan bu dönüşümle Akbanklılara yeni nesil bir çalışma alanı sunuluyor.

Bankanın köklü değerlerinin ve vizyoner bakış açısının temsili inşa edilen mimari dönüşüm projesinin, bu yıl tamamlanması planlanıyor. Bu vesileyle Akbank, örnek gösterilecek çalışma alanlarından birini Türkiye’ye kazandıracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa, Akbank’ta şube ve çalışma ofislerindeki mimari dönüşümün, Akbank kültürünün ve değerlerinin bir yansıması olduğunu belirterek, “Bu dönüşümün temelinde, şeffaf, yenilikçi, işbirliğine dayalı çalışma ortamları, sanatın ilham verici gücü, teknoloji ve inovasyonun getirdiği olanaklar, sosyal ve insan odaklı alanlar ve sürdürülebilirlik ilkeleri yatıyor.” ifadelerini kullandı.

Bu bakış açısıyla önce şubelerin mimari dönüşümünü gerçekleştirdiklerini ve geleceğin bankacılığını bugünden şubelerinde deneyimlenebilir kıldıklarını kaydeden Anapa, şimdi de genel müdürlük merkezinde Akbanklıların iyi olma hali ve memnuniyeti, müşteri deneyimindeki kalite ve etkinlik, toplum ve çevre için yarattıkları değerler odağında yeni bir dönüşüme imza attıklarını anlattı.

Anapa, “Bu çalışmalarımızla bir kez daha gösteriyoruz ki Akbank olarak sadece bankacılık hizmeti sunmuyor, aynı zamanda yaşamı ve iş dünyasını şekillendiren bir güç olma yolunda ilerliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

– İşbirliğine ve etkileşime açık alanlar

Akbank’taki mimari dönüşümle, işbirliği ve etkileşimi artıran, birlikte çalışmayı, yeni fikirler üretmeyi kolaylaştıran alanlar yaratılıyor. Esnek kullanıma uygun ve sanat ile zenginleştirilen yeni tasarım, Akbanklıların yaratıcılığını destekliyor, daha verimli ve keyifli çalışabilmeleri için yeni alanlar sunuyor.

Uzun yıllardır sanatın güçlü destekçisi olan Akbank, sanatı iş ortamına entegre ederek Akbanklılara ilham veren bir atmosfer sunmayı hedefliyor. Girişten itibaren göze çarpan sanat eserleri, binanın her köşesinde estetik bir deneyim sunuyor. Akbank’ın yenilenen binasında, sanatçı Refik Anadol’un bankaya özel tasarlayacağı bir eseri de bulunacak.

– Geleceğin iş ortamı oluşturuluyor

Dönüşüm projesinde ileri teknolojiler ve inovasyon önemli bir yere sahip. Tasarlanan alanlar, çağın gereksinimlerine uygun şekilde bağlantılı teknolojilerle donatılıyor. Birbirine dijital araçlarla bağlı alanlar Akbank’ın merkezinden dünyanın dört bir yanında profesyonellerle ortak çalışma imkanı sağlıyor.

Müşterilerinin iyi olma halini ön planda tutan Akbank, bu dönüşüm sürecinde de sosyal alanlara ve ergonomik düzenlemelere özel önem veriyor.

Hibrit çalışma modeli ekseninde Akbank ofisleri ev konforuna taşınırken, farklı nesillerin bir arada çalışabileceği ve sosyalleşebileceği alanlar yaratılıyor. Bu alanların sağlıklı yaşam tarzını destekleyici olması için yüksek hava kalitesi ve uygun sıcaklık seviyesinin sağlandığı, gün ışığından maksimum seviyede yararlanılan, ergonomik mobilyalarla vücut sağlığının desteklendiği bir çalışma ortamı sunuluyor.

– Akbank, sürdürülebilir bir değer yaratıyor

76 yıllık deneyimiyle dinamik ve köklü bir banka konumundaki Akbank, tüm çalışmalarında olduğu gibi mimari dönüşüm projesinde de sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine alıyor.

Tüm süreçlerde, geri dönüştürülebilir malzemelerin kullanımına özen gösteriliyor. Mimari dönüşüm hareketi, çocukların ve gençlerin geleceğine değer sunan, çevreye ve ekonomiye katkı sağlayan alanında öncü bir ileri dönüşüm projesiyle desteklenecek. (AA)