Kanserden Ölen Genç Defnedildi

Kanserden Ölen Genç Defnedildi

Yayın: 10.10.2019 22:19
Paylaş:
A+ A-

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 5 aydır kanser tedavisi gören ve hayatını kaybeden Ömürcan Kayaoğlu (17) gözyaşları arasında defnedildi.

Çorlu ilçesinde Ersan Kayaoğlu ve Belgin Kayaoğlu çiftinin 4 çocuğundan bir olan 17 yaşındaki Ömürcan Kayaoğlu’na 5 ay önce kan kanseri teşhisi konularak tedavi altına alındı.

5 aydır Çorlu Devlet Hastanesinde tedavi gören Kayaoğlu, yaşam mücadelesini kaybetti. Ömürcan Kayoğlu’nun ölümünün ardından ailesi ve sevenleri büyük üzüntüye boğulurken, Kayaoğlu’nun cenazesi ailesi tarafından Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Kayadibi köyüne getirildi.

Kayaoğlu, köy camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Cenazeye, Kayaoğlu’nun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Alfa Romeo ve Jeep, Türkiye’deki büyümesine Arkas Otomotiv ile devam etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Alfa Romeo ve Jeep, Türkiye'de artan müşteri talebine yanıt vermek üzere bayi ağını genişletiyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arkas Otomotiv'in Alfa Romeo ve Jeep bayiliği, İzmir Gaziemir'deki entegre tesisin açılış töreninin ardından faaliyete geçti.

Tesiste Alfa Romeo ve Jeep showroomları, servis alanları ve tesis misafirlerinin kullanımlarına özel şarj istasyonları yer alıyor. Ayrıca Arkas Otomotiv, aynı tesiste Maserati markasının da satış sonrası hizmetini de veriyor. Toplam 2 bin metrekare alana sahip olan tesis, modern yapısıyla dikkati çekiyor.

Alfa Romeo ve Jeep showroomu her iki markanın da yeni kurumsal kimliğini uygulayan ilk tesis olarak öne çıkıyor. Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan showroom, dijital donanımlarıyla ön plana çıkıyor.

Açıklamada açılıştaki konuşmasına yer verilen Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü, her iki markanın yeni bayilikleri için heyecan duyduklarını belirterek, “Alfa Romeo ve Jeep markalarının yeni kurumsal kimlik standartlarını bu tesiste müşterilerimizle buluşturmaya başladık. Değişen müşteri beklentilerine uygun olarak dijital uygulamalarla donatılmış showroomumuzda, müşterilerimiz teknolojinin yeniliklerini deneyimleme fırsatı bulacak. Çok amaçlı showroomumuz dijital uygulamalar ile hizmetlerinde fark yaratacak.” ifadelerini kullandı.

– “Müşterilerinin deneyimini daha ileriye taşıyacağız”

Süslü, Alfa Romeo'nun Stellantis Grubu'nun global premium markası olarak tüm dünyada atılım içinde olduğunu aktardı.

Ürün ataklarını yeni bayiliklerle destekleyerek daha fazla Alfa Romeo kullanıcısını yeni modellerle buluşturduklarını ifade eden Süslü, “İtalyan sportifliğinin temsilcisi Alfa Romeo, 2022'de tanıttığımız Tonale ile büyük bir atılım başlattı. Markamız yakında pazara sunacağımız Alfa Romeo Junior ile büyümesini devam ettirecek. İzmir'de Arkas Otomotiv ile açılan ikinci bayimiz de markamızın büyümesine destek olacak.” değerlendirmesini yaptı.

Süslü, Jeep'in yeni bayiliğinin markanın Türkiye'deki yolculuğuna güç katacağına işaret ederek, şu görüşleri kaydetti:

“1941'den bu yana maceracı yaşam tarzının ve özgürlüğün yollardaki sembolü olan Jeep, geçtiğimiz yıl tanıtılan tamamen elektrikli modeli Avenger'ın da katkısıyla ülkemizdeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Artan müşteri talepleri, daha yaygın bir bayi ağına sahip olma ihtiyacını doğuruyor. Arkas Otomotiv ile bu taleplere daha da hızlı yanıt vereceğiz. Arkas Otomotiv 4 ayrı şehirde 12 markası ve yüksek müşteri memnuniyeti ile hizmet veriyor. Yeni bayimizle Jeep müşterilerinin deneyimini daha da ileriye taşıyacağız.”

Arkas Otomotiv Üst Yöneticisi (CEO) Can Yıldırım da şirket olarak, markaları bünyelerine katmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Ailemizin her geçen gün büyümesi bizim için gurur verici. Bu işbirliğinin uzun yıllara yayılmasını diliyoruz. Son trendlere uygun şekilde tasarladığımız bu entegre tesiste uzman ekiplerimizle Alfa Romeo ve Jeep tutkunlarının her zaman hizmetindeyiz.” ifadelerini kullandı.