Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
25 Mayıs, 2018 22:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi, Dilencilere Göz Açtırmıyor

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın duygularını istismar eden dilencilere göz açtırmıyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte belediyenin yetki ve sorumluluğundaki ana yol, cadde, meydan ve bulvarlarda dilenerek vatandaşın duygularını istismar eden dilencilere yönelik operasyonları arttırdı.

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne getirilen dilencilerin üzerindeki paralara el konulurken, dilencilik yapan kişilere kabahatler kanununa göre para cezası uygulandı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Karabük’te ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımların yapıldığını belirterek, “Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşlarımızın dini ve manevi duygularını istismar ederek dilenciliği meslek haline getiren kişilere itibar etmeyiniz. Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Belediyemizce, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenli olarak yardımlar yapılmaktadır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.