Halil Yılmaz
•Yıkım yapılmasın bayır mahallede oturuyorum ulu camii karşısı kiralar çok pahalı siz bilirsiniz gelin görün gidecek başka bir yer yok ilginize
Karabük Valiliği ve Karabük Belediyesi iş birliğiyle Bayır Mahalle’de amacı dışında kullanılan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı.
Mahalle sakinlerinin güvenliğini artırmak amacıyla başlatılan bu girişim, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Yıkım çalışmaları sayesinde mahalledeki huzurun ve yaşam kalitesinin artması hedefleniyor.
Mahalle sakinleri, yıkım sürecine öncülük eden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'ya teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yetkililer, yıkım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ve mahallede güvenlik açısından iyileştirmelerin sürdürüleceğini ifade etti.
Karabük’te kent merkezindeki bir mezarlığa inen ayı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Olay, Öğlebeli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir şoför mezarlık yanında bir ayıyı fark ederken o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi. İmajlarda ayının bir müddet sonra mahalle içerisinde koşarak gözden kaybolduğu yer alıyor.
Halil Yılmaz
•Yıkım yapılmasın bayır mahallede oturuyorum ulu camii karşısı kiralar çok pahalı siz bilirsiniz gelin görün gidecek başka bir yer yok ilginize
Cahit Hastürk
•Yesil mah gelin artık toki istiyorum