blank
Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
19 Mart, 2024 10:56 tarihinde yayınlandı

Karabük’te Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Karabük Valiliği tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü vesilesiyle, Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna, iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğinden önce; Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, şehit aileleri ve gaziler ile tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Kur-an’ Kerim Tilaveti’nin gerçekleştirildiği programda; yapılan duanın ardından, misafirlerle birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından; gazi, gazi yakınları ve şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Yavuz; programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 18:19 tarihinde yayınlandı

Karabük’te acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu

Karabük'te Kurban Bayramı'nın 1. gününde kurbanlarını kesmek isterken yaralanan vatandaşlar, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.

Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Karabük'te da Kurban Bayramı'nın 1. gününde kent genelinde kurbanlık hayvanlarını kendi kesmeye çalışan veya kesime yardım eden vatandaşlar, kurban yerine yanlışlıkla kendilerini kesti. Bazı vatandaşlar ise kurbanlıkların tepmesi sonucu yaralandı. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran 15 vatandaşın ellerinden, kollarından, bacaklarından, kafalarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden kesici alet darbeleriyle kendilerini yaraladığı öğrenildi. Tedavisi tamamlanan vatandaşlar taburcu edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin