Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
28 Haziran, 2018 22:35 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir, Pay Geri Alım Kararını Duyurdu

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (Kardemir) A.Ş., 11 Haziran’da borsada işlem gören paylarının geri alımına son verdiğini duyurdu.

Kardemir A.Ş.’den yapılan yazılı açıklamada, “Yatırımcılarımızı korumak amacıyla 11.06.2018 tarihinde başlatılan ve şirketimizin KRDMA, KRDMB VE KRDMD paylarının, borsada nominal bedeli toplam 100.000.000 TL tutarına kadar kendi paylarından geri alım sürecine, ülkemizin para ve sermaye piyasalarında oluşa gelmiş belirsizliğin azalması ve güvenin pekişmesine bağlı olarak son verilmiştir” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Kardemir olarak yatırımcılarımızı her türlü olumsuzluğa karşı korumak amacıyla programımızı yeniden yürürlüğe sokma hakkımızı saklı tuttuğumuzu basın ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız” ifadelerine de yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.