Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
09 Eylül, 2021 20:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kaymakam Korkusuz Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

(Nuray Öztürk) Göreve geldiği andan itibaren ziyaretlerine ve ziyaretçileri ile yoğun bir tempo içinde olan Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz Şehit ailelerini ziyaret etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Bostan, Emniyet Amiri Komutan Yrd. Faruk Demir,Jandarma Komutanı Tğm. Veli Uysal ve İlçe Müftüsü Celalettin Taşdelen ile birlikte Şehit Emin KARMA ’nın Bulduk Köyünde İkamet eden ailesini ve Şehit Musa Ceylan’ın Kapaklı Köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Ailelerin talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Korkusuz, her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Korkusuz ziyaretçilerini de makamında ağırlamaya devam ediyor.BAKKA (Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı) Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin EREN ve Destek Uzmanı Özkan İrken ’i ağırlayan Korkusuz ile Eskipazar için yapılabilecek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Sonrasında Alıcı ticaret ve Alıcılar Beton İşletmelerinin sahibi İsmet ALICI, Eskipazar İlçe Tarım Müdürü Dursun KÜÇÜKYILMAZ ve Eskipazar Ziraat Odası Başkanı Fahri AKBAŞ, Kaymakam Furkan KORKUSUZ’ u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Korkusuz nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti.    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Gümüşhane’de müstakil evde çıkan yangın, yanındaki eve de sıçradı

Gümüşhane’de gece saatlerinde müstakil bir meskende çıkan yangın bitişiğindeki diğer bir konuta daha sıçradı.
Yangın, gece saatlerinde İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi Mordut mevkiinde bulunan iki katlı müstakil bir meskende çıktı. Alınan bilgiye nazaran, uzun yıllardır kullanılmadığı öğrenilen A. E.y’e ilişkin meskenden alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Kısa müddette büyüyen yangın bitişikte bulunan diğer bir müstakil konuta daha sıçrarken mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sıhhat, polis ve itfaiye takımı sevk edildi. İtfaiye takımları yangını söndürmek için çalışma başlatırken, polis grupları de bölgede geniş çaplı güvenlik tedbiri aldı. İtfaiye gruplarının yaklaşık 1 saat süren müdahalesinin akabinde yangın denetim altına alınırken, ölen ya da yaralanan olmadı. Yangında 2 binanın çatıları ve eklentilerinde maddi hasar meydana geldi.
Öte yandan yangının çıktığı binada elektrik olmadığı öğrenilirken etraf sakinleri, alkol alan şahısların yangının meydana geldiği konutun bahçesine makul aralıklarla girip çıktığını belirtti. İtfaiye ve olay yeri inceleme takımları yangının çıkış sebebini belirlemek için geniş çaplı çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.