Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesi ek bina yapım projesinin hangi aşamada olduğu merak ediliyor.
Faaliyete alınması sürecinden sonra Karabük’te tek hastane konumunda hizmet veren Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesinin fiziki alanının yetersiz,yatak sayısının da az olması sebebiyle hastane binasının yetersiz kalması ek bina yapılamasını gündeme getirmiş ve bu manada çalışmalar başlatılmıştı.
Şirinevler devlet hastanesi yıkıldıktan sonra yerine yapılan ve 2014 yılında hizmete alınan Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde, Bayır mahallede bulunan devlet hastanesinin de zaman içinde pasifize edilmesi ile başlayan yatak ve fiziki mekan sıkıntısını çözmek amacıyla ek bina yapılması gündeme gelmiş ancak yapıldı,yapılıyor derken şu ana kadar herhangi bir ilerleme kaydedilmediği gözlenen ek bina yapım projesinin son durumu merak ediliyor.
Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren ilgili kişiler ek bina projesinin biran önce hayata geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılması gerektiğini haber vererek,bu konuda yetkililerden açıklama beklediklerini belirtiyorlar.

