Reklam
Reklam
Esra Oğuzkağan Özkan Avatarı
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
18 Mart, 2025 17:11 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Ramazan Akşamları Kültür Sohbetleri Başladı

Safranbolu Belediyesi “Polisiye Maceraları” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yazar Tuğba Turan, Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşi programına konuk oldu. Yazar Turan Safranbolu’da polisiye maceralar içeren hikayeler yazmayı, bu kentte yazar olarak yaşamayı, hikaye ve roman yazma süreçleri ile ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Etkinlik, Mor Safran Kültür Sanat Derneği’nin yönetiminde yer alan Turan’ın çalışmalarıyla örtüşerek sanat ve kültürel alışverişe de katkı sağladı.

Söyleşi, katılımcıların interaktif bir şekilde düşüncelerini paylaşabildiği bir platform sundu ve edebiyatseverler için keyifli bir deneyim oldu.

Etkinlik, Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlendi ve katılımcılar yoğun ilgi göstererek, edebiyat tutkunları ile yazar arasında güçlü bir etkileşim sağladı.

Bu tür organizasyonların, bölgedeki kültürel hareketliliği artırma hedefiyle önemli bir rol üstlendiği görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin