Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
27 Ağustos, 2018 21:10 tarihinde yayınlandı
A+ A-

SAKEM’de Kursiyerler Meslek Ediniyor

Safranbolu Belediyesine bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açtığı kurs eğitimlerinde gençlere ve yetişkinlere kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi kurslarıyla yeni ufuklar açmaya devam ediyor. Aslanlar SAKEM şubesinde hobi kursu olarak verilen aşçılık ve pastacılık kursuna yaz döneminde de ara verilmiyor. Eğitmen Zeynep Küskü ve Songül Çalış tarafından verilen eğitimlerde kursiyerler pasta yapımının inceliklerini öğreniyor. Kursiyerlerin boş vakitlerini yeni şeyler öğrenerek zamanlarını değerlendirdikleri kurslarda aynı zamanda meslek ediniyor ifadelerine yer veren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu sözlerle devam etti’’ SAKEM’de verilen ücretsiz kurslara vatandaşımız yoğun ilgi gösteriyor, Mahalle aralarına konumlandırılmış 8 ayrı şubesi ile yürüme mesafesinde ulaşılabilen SAKEM özellikle ev hanımları ve emeklilerimiz için önemli bir hizmet vermekte. Yaz döneminde gençlere ve çocuklara yönelik kurslarımız da oldukça rağbet görmekte’’dedi. SAKEM’de vatandaşın ihtiyaç duyabilecekleri her alanda kursların mevcut olduğunu ve çağa uygun yeni kursların da açılmaya devam edeceği bilgisini veren Ürkmezer ‘’ Özellikle örgün eğitimlerini tamamlayamamış meslek edinmek isteyen vatandaşımız için 2018-2019 eğitim öğretim döneminde meslek edindirme kurslarımıza katılarak aile ekonomilerine katkı sağlayacakları alanlarda eğitim görebilecekler’’ifadelerine yer verdi. SAKEM yaygın eğitim konusunda en iyi temsil eden kurum olabilmek amacıyla, yaptığı tüm çalışmalarda başarılı ve rol model olmaya devam ediyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 01:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

52 Orduspor FK penaltılarla elendi

Nesine 3. Lig Yükselme Play-Off 2. Çeşit maçında 52 Orduspor FK, konuk ettiği Küçükçekmece Sinopspor’a penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup olarak, çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

Stat: Yeni Ordu
Hakemler: Emre Kargın, Yusuf Şimşek, Ahmet Türkeş
52 Orduspor: Ersin, Nazmi, Faruk, Hüseyin Karabey, Emre Fırtına (Enes dk. 112), Hüseyin Furkan (Ali Kemal dk. 79), Bilal (Gencay dk. 103), Ufuk (Uğur dk. 46), Harun (Yusuf dk. 89), Emre Gemici, Nevzat (Kadir dk. 80)
Küçükçekmece Sinopspor: Onur, Murat (Burak Can dk. 119), Burak, Özkan, Mehmet Can, Baran, Yusuf, Fatih (Rıdvan dk. 46), Mehmet Küçükdurmuş (Önder dk. 31), Mehmet Özdıraz (Recep dk. 106), Hazarhan (Enes dk. 70)
Goller: Nazmi (dk. 44), Emre Gemici (dk. 50) (52 Orduspor)
Sarı Kartlar: Gencay, Hüseyin Karabey, Bilal (52 Orduspor), Baran, Mehmet Can (Küçükçekmece Sinopspor)

52 Orduspor, penaltılarda elendi
TFF 3. Lig Play-Off 2. Tıp çeyrek finalinde çaba eden 52 Orduspor FK, birinci maçta deplasmanda Küçükçekmece Sinopspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Kendi alanında oynanan rövanş maçında birebir skorla 2-0 galip gelen Ordu temsilcisi, maçı penaltılara taşıdı. Penaltı atışlarında rakibine 4-2 mağlup olan 52 Orduspor FK, çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.