Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
31 Mayıs, 2018 22:36 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çeber, Marzinc’de İncelemelerde Bulundu

Vali Kemal Çeber, MARZİNC Marmara Geri Kazanım Firmasının Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi (KARORSAN) Müdürü Alper Tolga Saka ile birlikte MARZİNC firmasında incelemelerde bulunan Vali Kemal Çeber’e MARZİNC Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Müdür Metin Altan tarafından üretim süreci ve tüm konularda bilgi verildi.

Vali Çeber; yaptığı ziyarette özellikle çevreyle ilgili yatırımlarla ilgili bilgiler alarak, Bacadaki filtre sistemlerinden cüruf alanına kadar çevre yatırımlarını detaylarıyla anlattırdı.

Yönetim Kurulu tarafından çevre ile ilgili herhangi bir problemin kalmadığı, yatırımların devam ettiği, atık sahasında depolanan cürufun tamamen kaldırıldığı ve bundan sonra da günlük olarak cürufun nakledilerek hiçbir şekilde depolama yapılmadığı anlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.