BonVeno mağaza sayısını 30’a çıkardı

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 03.10.2024 12:45
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Metro Türkiye'nin yeni girişimi BonVeno, İstanbul Caddebostan Ömerpaşa'da yeni mağazasını açarak, 30 mağazaya ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, BonVeno, yıl sonunda 50 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Mahalle aralarında, hız ve pratiklik arayanların tercihi olan BonVeno, 30'uncu mağazasının kapılarını Ömerpaşa'da açtı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BonVeno Türkiye Genel Müdürü Eda Özkan, mağazalarının temel market ihtiyacının karşılanabilmesinin yanı sıra pratik yeme içme çözümleri ile mahalle aralarında farklı bir alışveriş deneyimi yaşattığını kaydetti.

Tüketiciler için alışveriş listesindeki her bir ürünü farklı bir noktadan karşılamanın, yoğun yaşanan şehir hayatını daha da yorucu hale getirebildiğini bildiklerini ifade eden Özkan, “2 bin 500'den fazla ürün çeşidi sunduğumuz BonVeno ile ihtiyaçların tek bir markette, üstelik uygun fiyatlarla bulunabilmesini mümkün hale getiriyoruz. Temel market ihtiyaçları ve yeme içme çözümlerini birleştiren yeni nesil mağazacılık anlayışımız sayesinde müşterilerimiz, alışverişlerini keyifli bir molaya dönüştürüyor.” değerlendirmesini yaptı.

Özkan, ilk BonVeno mağazasının açıldığı günden bu yana gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını aktararak, “Müşterilerimiz meyve sebze, taze et, donuk ürünler gibi temel gıda ürünlerine çeşitliliğin yanı sıra uygun fiyatlarla ulaşıyor. Sunduğumuz ürün kalitesinin yanı sıra güler yüzlü çalışanlar ile temiz ve düzenli bir mağazada sunduğumuz keyifli alışveriş deneyimi de müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Bostancı'dan Galata'ya, Tuzla'dan Beşiktaş'a, Göktürk'ten Kalamış'a, Beylikdüzü'nden Koşuyolu'na kadar İstanbul'a yayılan mağazalarımızın 30’uncusu Caddebostan Ömerpaşa'da hizmet vermeye başladı” açıklamasını yaptı.

Amaçlarının yıl sonunda İstanbul'da 50 mağazaya ulaşmak olduğuna işaret eden Özkan, “Toptancı market kimliği ile profesyonellere yönelik odağını güçlenerek sürdüren Metro Türkiye'nin kalite ve güvencesini de arkamıza alarak hızlı bir büyüme gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi Ekim ayı 3. Oturumunda Yazıköy imar planı itirazları değerlendirildi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen Başkanlığı’nda devam eden Ekim Ayı İl Genel Meclis Toplantıları’nın 3. Oturumunda Safranbolu İlçesi’ne bağlı Yazıköy imar planı itiraz dilekçeleri görüşüldü.

Başkan Sözen, ekim ayı meclis toplantısında Yazıköy imar planı ile ilgili 165 adet itiraz dilekçesinin İl Genel Meclisi komisyonları tarafından incelendiğini belirterek;

“Komisyonlarımız ile İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğümüz Yazıköy imar planına yapılan itiraz dilekçelerini tek tek incelerek, meclisimize raporlarını sundular. Komisyonlarımız çok ayrıntılı bir rapor hazırladılar. Netice itibariyle oy çokluğu ile hazırlanan rapor meclisimizden geçti. Sonuç itibariyle 165 itirazdan 80’i daha olumlu sonuçlandı” diye konuştu.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427