Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
02 Temmuz, 2020 21:00 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’in Genel Müdür Soykan İle Yolları Ayrıldı

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Hüseyin Soykan ile yollar ayrıldı.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan, yaptığı açıklamada, Soykan’ın yerine Genel Müdür Yardımcısı Reyhan Özkara’nın vekalet ettiğini söyledi. Soykan’a katkılarından dolayı teşekkür eden Yolbulan, “4 Şubat 2019 tarihinden bu yana şirketimizde genel müdür olarak görev yapmakta olan Hüseyin Ş. Soykan, Yönetim Kurulumuz ve Soykan’ın varmış oldukları mutabakat neticesinde genel müdürlük görevinden 02.07.2020 tarihi itibarıyla ayrılmıştır. Kendilerine şirketimize vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında ve sosyal hayatında başarılar dilerim. Yeni bir görevlendirme yapılıncaya kadar halen Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Reyhan Özkara mevcut görevinin yanı sıra genel müdürlük makamı vekaletine devam etmektedir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

22 Yorum

  1. BEKİR

    Allahtan kork şeklinde yazan arkadaş.Karabük üniversitesine yapılanlar Kardemirin Kurum bağışidir.Ve o yapılan bağislarda benim gibi
    Tüm çalisanlarinda hakkı vardır. Kurumlar bağıs yaparlar ve yaptiklari bağıslari vergiden düşerler.Yolbulanların Kardemirdeki hisse miktarını öğren sonra yukarıda ki gibi asalak gibi kelimelerle gelme.Kişisel bağıslari var mı Yolbulanlarin söyler misin?Önce “Deyil mi diye yazılmaz Değil mi? Diye yazılır.Bu arada bende ki hata.Turkçe bilmeyen kişiye doğruları anlatsamda anlamaz.Karabüksporu yediler sira Kardemirde Allahtan Kork kardesim.Bu arada ilk adım 2019 yazdıklarına tamamen katılıyorum.ama kıraathane be demek bilmeyen insanlara da hitap ettiğimizi unutmamak lazim.

  2. İlk adım 1919 allahtan kork

    İlk adım 1919 diye yazan kişi Allahtan kork senin hiçmi vicdanın hiçmi bilgin yok.Karabük Üniversitenine yaptırılan Fakülte binaları spor salonları Yolbulanların işi deyilmi vicdansız adam.Yolbulanların bu kente verdiyini başkan kim verdi a vicdansız adam,ahlaksız insan.Eleştir tamam ama yapılanları nankörce inkar etme.Ulan sen ne verdin bu kente asalaklıktan başka bedava geçinmeye çalışmaktan başka.Eleştir ama hizmet etme deme asalak tip

  3. İlk adım 1919

    Çok güzel izah etmişsin MUTAKABAT.ben de şunu söyleyim.Yıllardir şekercilikten başlayan Mutullah amca ve kıymetli çocuk ve yeğenleri Karabüke Bırakın karabüke yarar bir kuruluş okul üniversite ya da başka bir okul.BIR YOLBULAN KIRAATHANESI BILE ACAMADILAR.Bu da kuzen ve oğüllarin ayıbi.Okul açamiyoraniz olmadi bir kıraathane açın.onu da açamıyorsaniz KARABÜKÜN ÖNÜNÜ ACIN.yada Karabükün önünü açanlarin önünü kapatmayın.Not.Ulu cami avlusu

  4. Mutabakat

    Özal zamanını hatırlayanlar bilir.Engin civan olayı vardı.Hatta onun aldıgı yasadışı paralarla ilgili meşhur bir sözde vardi ama terbiyem el vermiyor.Ama o döneme ait uyarlama yaparak şöyle diyebiliriz:ZARARA UĞRATAN BİRİYLE mutakabatın belgesi mi olur?Oluyorsa o işin altındaki şahısların vicdanina bırakiyoruz.Özal zamaninin damat vakası Kardemirde KUZEN vakasına dönüşmüş galiba.Şaban Efendi denen Matil amortisi karda olan fabrikayi zarara uğratacak.Zorunlu izne çıkartılacak.sonrada mutabakat ile adamı bir de tazminatı ile gonderilecek.Buna kargalar bile güler.Sesli makale yapan don kişot netçi bunlari söylese ya.O verilen paralarda bu işçinin de Karabük halkının da Yolbulan amcanin da Kamil amcanin da alım terleri var.birde ilahi adalet var.Onbaşı olmayacak adama generallik verdiniz.Tüm cephedeki savaşan askerleri yok etti.Bir cebine elini bir eline işçinin hakki olan tazminati alıp kaçti.Ben Kardemirde çalısan ve babası amcasi dayısi Kardemirden emekli biri olarak hakkımı helal etmiyorum.Ve yönetimden ricam bu Şaban efendinin getirdiğı İRLANDALİLARI biran önce temizlesin.O kisileri biz işçi olarak biliyoruz.Onlar seceresini biliyordur.Özellikle yönetim kurulu başkanimiz daha iyi biliyordur.

  5. Tiksinen

    2 gün oldu yerel yüzkarası net ve Derin bahşişçi ve taklacı hala adama güzelleme yazmadı.Bahşiş muslugunun başından gittiğinden olsa gerek.

Yeni yorumlara kapalı.