Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
07 Aralık, 2017 23:05 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu; Travel Turkey İzmir’de

Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuar, Partner İl Nevşehir ve Partner Ülke Ukrayna’nın geniş katılımları ile kapılarını açtı.

7 – 10 Aralık tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleşecek olan, Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir, fuarizmir”de gerçekleşecek görüşmelerle birlikte 2018 anlaşmalarında ilk imzaların atıldığı platform olacak.

UNESCO Dünya Mirası Safranbolu bu önemli fuarda da yerini aldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer’in beraberinde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Personeli ile katıldığı fuarda Safranbolu standı ilk gün ziyaretçi akınına uğradı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer; “ Safranbolu’nun son yıllarda fuar, tanıtım günleri ve diğer etkinliklerde en çok ziyaret edilen, en çok merak edilen kentleri arasında yerini aldığını, 4 gün sürecek olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına da oldukça hazırlıklı ve geniş kapsamlı katılım sağladıklarını “ söyledi.

Fuarda tanıtım cd’si, broşür, katalog, Safranbolu Lokumu, Safran kolonyası, Safranbolu Maket Evi gibi objeler ile tanıtım yapacaklarını kaydeden Ürkmezer; “ İnşallah katılım sağladığımız tüm fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da yine ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı hedefliyoruz” dedi.

Fuarda kurulan Maket Safranbolu evi ziyaretçi akınına uğrarken, Halk Oyunları ekibi de ilgi çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 11:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek Hamidiye Anadolu lisesinden mezuniyet töreni

Devrek’te 99 Anadolu Lisesi öğrencisi okuldan mezun olmanın sevincini yaşadı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Hamidiye Anadolu Lisesi öğrencileri dört yıl aradan sonra okuldan mezun olmanın sevincini okul idarecileri, aileleri ve diğer davetlilerle paylaştılar.

2025-2026 Eğitim- Öğretim Yılı nedeniyle okulun spor salonunda düzenlenen programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanırken, mezun olan ve iyi derece ile okulu bitiren öğrencilere protokol tarafından teşekkür plaketleri verildi. Birinci olarak okuldan mezun olan Elif Keçeli ise yaş kütüğüne dönem nişanını çakmanın haklı gururunu yaşadı.

Düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Hamidiye Anadolu Lisesi Müdürü Siyami Akpınar, “Çok kıymetli davetliler 1968 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayan, ilimizin ve ilçemizin en eski ve en köklü eğitim merkezi olan okulumuz 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi olarak kuruluşumuzun 58.mezuniyet yılımızın programı ve etkinliklerine hoş geldiniz sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyor, bugünün haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Şu anda büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz, üzerine titrediğiniz bu ana gelene kadar türlü fedakârlıklarda bulunduğunuz evlatlarınızın mutlu günlerine eşlik etmek için buradasınız. Sizlerin bu mezuniyet törenindeki yeriniz ve katkınız çocuklarınız kadar değerlidir. Gençlerimizi yeni bir yolun başına sorunsuzca ulaşmayı başardınız. Bu vatanın, bu milletin, bu kültürün bir parçası olarak yol alan gençler yetiştirmeyi başardınız. Bu taptaze beyinleri zararlı, gereksiz şeylerle değil yarın bayrağı teslim aldıklarında onlara lazım olacak güzelliklerle doldurmayı başardınız. Ve başarınızın ödülü şu anda karşınızda dimdik, onurlu ve gururlu bir şekilde durmakta. Bu sebep dolayısıyla mezun olan öğrencilerimizin bu aşamaya gelmelerine katkı sunan siz değerli anne ve babalara ayrı ayrı şükranlarımı sunmak istiyorum. Değerli meslektaşlarım Bu önemli günün en önemli mimarları tartışmasız sizlersiniz. Dört yıl boyunca öğrencilerimizle tek tek ilgilenerek onların alanlarında kendilerini geliştirmelerine katkı sunmanız nedeniyle sizlere de öğrenci ve velilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığımız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum ve siz değerli öğrencilerimiz öğrencilik hayatın en güzel evresi ve bu evreyi tamamlamak üzeresiniz. Bundan sonra belki de hayatın zor kısımlarıyla karşılaşacaksınız bu zor kısımla karşılaştıklarında o zorluğu aşacak gücü kendilerinde bulmalarını arzu ettiğimiz mezun öğrencilerimize başarılar diliyorum. Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi bu günlere büyük ölçüde genel bütçe imkanları ve çevre katkılarıyla ulaşmıştır.1968 yılından bu güne kadar emeği geçen ve katkısı olan kamu kurum ve kuruluşları ile bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Programın ardından okullarından mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu velileri ve diğer katılımcılar ile birlikte paylaştılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin