KARDEMİR YÖNETİM KURULU BUGÜN SAYIN KAMİL GÜLEÇ BAŞKANLIĞINDA TOPLANIYOR VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI DAHİL SEÇİM VAR..
1 Kasım günü SEÇİMLİ GENEL KURULU’NU yaparak HİSSEDARLARIN seçtikleri Yönetim Kurulu Üyelerine belirleyen KARDEMİR Şirketi’nde ilk Yönetim Kurulu bugün toplanıyor.
Sayın KAMİL GÜLEÇ Başkanlığında toplanacak olan KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda YÖNETİM KURULU BAŞKANI ve BAŞKAN VEKİLİ seçimi ile ANA SÖZLEŞME DE gösterilen diğer yerlere gerekli seçim yapılacak.
Yönetimin en yaşlı ve en eski Üyesi olarak Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN Başkanlığı’nda yapılacak Yönetim Kurulu Toplantı sonucu,Karabük Kamuoyu’nda da merakla bekleniyor.
Toplam 11 Yönetim Kurulu Üyesi bulunan KARDEMİR Anonim Şirketi’nde,bu 11 Üyenin 7 Üyesi HİSSEDARLAR KURULU tarafından seçilirken,4 Üye ise BAĞIMSIZ olarak Hükümet tarafından atanıyor.
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI İÇİN 6 ÜYENİN OYU GEREKİYOR..
Bilindiği gibi KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda YOLBULAN GRUBUNDAN 4,GÜLEÇ GRUBUNDAN 2,YÜCEL GRUBUNDAN 1 üye bulunmaktadır ve bu 7 üyeye ilaveten 4 BAĞIMSIZ Üye de HÜKÜMET tarafından atanmış bulunuyor.
KARDEMİR YÖNETİM KURULU BUGÜN TOPLANIYOR..
YÖNETİM İÇİ SEÇİMLER BUGÜN TAMAMLANACAK.
KARDEMİR KARABÜKSPOR “KARABÜK GÜNDEMİNİN BİRİNCİ MADDESİ..” VE “MALİ TABLO KARŞISINDA İNSANLARIN UMUTLARI KIRILIYOR..
KARDEMİR KARABÜKSPOR şu gün itibarı ile KARABÜK GÜNDEMİNİN birinci maddesi halinde,ortaya çıkan MALİ TABLOLAR insanların umutlarını kırıyor doğrusu.
BÖYLESİNE HOYRAT BİR KULÜP YÖNETİMİ NASIL OLABİLİR..?
Resmi olmayan rakamlara göre 180 MİLYON LİRA BORÇ VAR.
Acilen,hemen 45 milyon lira para gerekiyor..
GÜNÜ GEÇMİŞ BORÇLAR İÇİN 45 MİLYON GEREKİYOR..
Sezonun bitmesine 5 ay kadar bir süre var ve o süre içinde de 60 milyon lira daha gerekiyor,ayrıca 73 milyon lira Yolbulanlar Şirketine borç var ve 28 milyon lira KARDEMİR Reklam gelirinden gelen para harcanmış,sezon başından 44 milyon lira civarında performans parası harcanmış.
6O Milyonu verip sezonu bitirmeniz halinde,gelecek sezon hazırlıkları için para gerekecek,geleceğe yönelik birkaç yıllık gelir olabilecek paralar harcanmış falan..
ÖNÜMÜZDE Kİ PAZARTESİ GÜNÜ KONGRE VAR..
Ne olacak KARABÜKSPOR’UN hali bir fikriniz var mı..?
“GÖNDEREN RUMUZU İLE YAZAN BİR OKURUMUZ..” VE EFLANİ İLÇESİNE HAYVANCILIK/ BESİCİLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ,URFA ÖRNEĞİ..
GÖNDEREN rumuzu ile İnternet Sitemize yorum gönderen bir okurumuz EFLANİ İLÇESİNİ,ŞANLI URFA’DA OLDUĞU GİBİ HAYVANCILIK/BESİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurulmasını yazmış.
MÜTHİŞ İLGİMİZİ ÇEKTİ..
Girdik,ŞANLI URGA BESİCİLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Ülkemizin en temel sorunu olan KIRMIZI ET ÜRETİMİ noktasında müthiş katkı sağlayacak bir TESİS OLACAK.
YÜZBİNİN ÜZERİNDE BÜYÜK BAŞ HAYVAN BESLENECEK..
YEM FABRİKALARI,SÜT/SÜT ÜRÜNLERİ FABRİKALARI OLACAK..
534 FİRMA BURALARDA YATIRIM YAPACAK,10 BİNİN İNSAN ÇALIŞACAK..
Eflani İlçesi için yıllardır böyle bir ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ olayını yazarız,savunuruz,ne yazık bir ilerleme olmadı,oysa ki ÜLKEMİZ KIRMIZI ET açığının çözümü için bu tür tesislerin şart olduğunu yıllardır görüyorduk.
SAFRANBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI BU İŞİ GERÇEKLEŞTİREBİLİR Mİ..?
İstenirse olmayacak bir olay,bir yatırım değil elbet..
BU ÜLKENİN GÜNEYİNDE,ŞANLI URFA’DA BESİCİLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ, KUZEYİNDE EFLANİ’DE BESİCİLİK ORGANİZA SANAYİ BÖLGESİ
Bu Ülkenin güneyinde ŞANLI URFA’DA çok önemli bir tesis hizmete alınacak ve URFA BESİCİLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kuruluyor,bu çok önemli yir yatırım olacak.
Bir Okurumuz “EFLANİ HAYVANCILIK/BESİCİLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULMALI..” şeklinde yorum göndermiş,yerden göğe kadar haklı bir içerik taşıyor Okurumuzun yorumu.
ÜLKENİN KUZEYİNDE EFLANİ İLÇESİNDE BESİCİLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ emin olun KASTAMONU/BARTIN İllerini de çok ama çok ciddi biçimde etkileyecektir.
BU YÖRELERİN GENETİĞİNDE HAYVANCILIK VARDIR..
Kurulacak bir BESİCİLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ile bu Yörelerin genetiğinde olan HAYVANCILIK/HAYVAN BESİCİLİĞİ net biçimde kendisini gösterecek ve açığını çektiğimiz KIRMIZI ET olayına çok önemli çözümlemeler getirecektir.
EFLANİ SİYASETİ BU İŞİN ÜZERİNDE NEDEN DURMAZ ANLAMAK ZOR..
GÖNDEREN rumuzlu Okurumuz,konuyu bize yeniden hatırlattı..
HEEEY KARABÜKLÜLER “SAĞLIK SİSTEMİ YENİDEN DEĞİŞİYOR VE AFİLİASYON SİSTEMİ KALDIRILABİLİR..” HANİ KARABÜK’E DEVLET HASTANESİ
Caddeye/Sokağa çıkıp HEEEY KARABÜKLÜLER HÜKÜMET SAĞLIK SİSTEMİNDE YENİDEN DEĞİŞİME GİDİYOR,AFİLİASYON SİSTEMİ KALDIRILIYOR diye bağırmak geliyor insanın içinden..
AFİLİASYON SİSTEMİ KALKINCA,Üniversite TIP FAKÜLTELERİ ile DEVLET HASTANELERİ aynı çatı altında olmayacak,o zaman KARABÜK OLARAK NE YAPARIZ diye sormak geliyor insanın içinden.
ŞİRİNEVLER HASTANESİ TIP FAKÜLTESİ Mİ OLUR..?
Yoksa DEVLET HASTANESİ Mİ OLUR..?
Birisi olursa diğeri EKSİK KALACAK DEMEKTİR ve ya TIP FAKÜLTESİ için yeni Hastane gerekecektir veya DEVLET HASTANESİ için yeni bir Hastane gerekecektir..
KARABÜKLÜLERİ BU NOKTA DA BİR KEZ DAHA UYARMAK İSTİYORUZ..!!
BÖLGENİN SESİ GAZETESİ HER TELDEN SAYFASI’NIN “YORUM KÖŞESİ KARABÜKLÜLERİN DÜŞÜNCELERİNE AÇIK VE İÇERİKLİ YORUMLAR..”
BÖLGENİN SESİ Gazetesi HER TELDEN Köşesine gelen YORUMLARI dikkatle inceliyoruz,çok büyük bölümü içerikli yorumlar,zaman/zaman bize de eleştiriler geliyor,yani eleştiri bağlamında bizde nasibimizi alıyoruz.
HAKARET OLMADIKÇA YARARLANIYORUZ.
HAKARET OLUNCA,GÖNDERENİN KALİTESİ,KAPASİTESİ DEYİP GEÇİYORUZ.
Her Telden köşesine gelen birçok yorumdan ders çıkartıyoruz,üzerine gidip,yararlandıklarımız oluyor,bazıları ise fazlaca kişisellik taşıyor ve görmezden geliyoruz.
ANCAK,İÇERİK OLARAK HAYLİ DEĞİŞTİ YORUMLAR..
İlk yıllar hakaret içerikli yorumlar geliyordu,şimdi,çözüm üreten,yol gösteren,sorunları akılcı biçimde ele alan yorumlar geliyor,insanların çok önemli görüşleri var ve bunları internet sitemizin yorumlar köşesinde virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.
Hemen hergün 18-20 yorum geliyor..
Eğer muhatabına hakaret,suç teşkil edecek ifadeler varsa yayınlamamakta ısrar ediyoruz,eleştiriye açık,ancak,hakarete kapalı bir düstur çerçevesinde hareket etmeye gayret ediyoruz ve bunda da kararlıyız.
KARABÜK ÜZERİNE DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ..
ELEŞTİRİYE AÇIK,HAKARETE KAPALI BİR ÜSLUP KULLANIN..
Bekliyoruz.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ “SU ARITMA TESİSİ KURULACAK MI,KURULMASI GEREKİYOR MU,MARZİNÇ KENDİ TESİSİNİ KURMUŞ..” PEYNİR ..
Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Alt Yapı olarak fazla gelişmiş durumda değil,geçmiş süreçte ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İnternet Sayfasında bunlar yer alıyordu.
İNTERNET SAYFASI ÜZERİNDEN BİRKAÇ ELEŞTİRİ YAPMIŞTIK..
Sayfayı yenilediler,ALT YAPI noktasında eksik/gedik ne varsa sildiler,değiştirdiler,örneğin KARABÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN SU ARITMA TESİSİ YOK..
KARABÜK BELEDİYESİ ŞEBEKESİNE BAĞLI..
Galiba bir tek MARZİNÇ’İN kendi SU ARITMA TESİSİ VAR..
Bu nokta da çok önemli bir iddia dile getirenler var ve PEYNİR ALTI SUYU Dünyanın gördüğü en tehlikeli atıktır,peyniraltı suyunun girdiği toprak daha iflah etmez,anlamında ifadeler kullanılıyor.
O NEDENLE SU ARITMA TESİSİ ŞART görüşünde olanlar var.
Ne zaman kurulur birlikte bekleyelim.
KARDEMİR YÖNETİM KURULU BUGÜN KENDİ İÇ SEÇİMLERİNİ YAPTIKTAN SONRA, ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAK VE ÖZELLİKLE HAVAALANI..
KARDEMİR Yönetim Kurulu,bugün toplanıyor ve kendi iç seçimlerini yaptıktan sonra,çalışmalarına başlayacak,süren YATIRIMLARIN yanı sıra yapılması gereken YATIRIMLAR üzerinde çalışmalar yoğunluk kazanacak.
SÜREÇ BUGÜN İTİBARI İLE BAŞLAMIŞ OLACAK..
Bu arada KARABÜK HAVAALANI noktasında BAŞBAKAN Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN Karabük Mitingi,özellikle KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyelerine mutlaka anlatılması.
BAŞBAKAN Sayın BİNALİ YILDIRIM KARABÜK’E,KARABÜKLÜLERE SÖZ VERDİ,hatta bu işin ALT YAPI çalışmalarını cebinden yaptırmayı taahhüt eden Sayın ŞEFİK DİZDAR’A mikrofondan teşekkür etti.
KARABÜKLÜLERE ALKIŞLATTI Sayın ŞEFİK DİZDAR’I
Öyle sanıyoruz ki,KARDEMİR artık HAVAALANI noktasında biraz daha seri hareket eder ve böylece BAŞBAKAN Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN Karabüklülere verdiği sözün yerine getirilmesi için olayın önünü açar.
KARDEMİR BUGÜN YENİ BİR KONSEPTE YELKEN AÇIYOR..
Dileriz süreç KARDEMİR için çok hayırlı,verimli olur.

Çelik iş
•Kardeşim ne diye anlamsız suçlamalarda bulunuyorsun
Çelik is üyesi CHP merkez ilçe kongre delegeleri ne yapacağını bilir
Kendilerini Baş temsilci yapmayanlara
Kendilerini Şube yönetimine almayanlara
Cezayı boyle keser
Simdi çelik is CHP ile baş etsin Mustafa abim hepsinin hakkından gelir hepsine kök söktürür.
Gerisini onlar düşünsün
NAVİGASYON
•AHMET KARDEŞ,AYNI NAVİGASYON CİHAZI GİBİSİN.VALLAHİ BİLLAHİ YOL GÖSTERİYORSUN.SENİ EN ÇOK ELEŞTİRENLERDEN BİRİSİ BENİM YAZDIKLARIMI YAYINLIYORSUN.BELEDİYE BAŞKANINI HİÇ ELEŞTİRMEDİĞİN İÇİN SENİ ELEŞTİRİYORUM.AMA ALLAH İÇİN YAZDIKLARINADA İNANIYORUM.
NEYSE HAKKINI HELAL ET DOSTUM.KARABÜK İÇİN TEK GAZETECİSİN BUNU HER ZAMAN HER YERDE SÖYLERİM.DEDİM YA YAZDIKLARINADA İNANIRIM.
YALNIZ BU RAFET VERGİLİYE FAZLA PİRİM VERİYORSUN.BİRAZ SİLKELESEN İÇİ BOŞ İÇİ SİYASET KOKAN İŞLERDEN VAZCAYAR GERÇEK BELEDİYECİLİĞE DÖNER BELKİ.
SELAMLAR
Yok be
•Onlar ne Türk Metalci,ne CHP li onlar tatlı su gezerleri.Cıngıllının meyhanesinde indirim varmış ya onun için Cıngillıcı görünürler.Türk Metali ilk terk edenler onlar deyilmiydi.Gerçek Türk Metalciler,Çelik-İş yönetiminden bıktıkları için yürekli biçimde Türk Metale gidenler onlar deyil onlar giriş çıkış yapıp bedavadan kafayı çekenler
KAPATIN BU ALTER'İ
•ÇEVRECİ BÜNYAMİN COŞKUN NEDİR BU ALTER HADDANESİNİN HALİ.
KARABÜK BASINI NEDİR BU ALTER HADDANESİNİN HALİ.
KARABÜKÜN O ÇEVRE KÖY MUHTARLARI NEDİR BU ALTER.
GECEMİZİ DUMANALTI EDİYOR SABAHLARI DUMANALTI OLUYORUZ.
OSB DEKİ İŞYERİ SAHİPLERİ KAN AĞLIYOR.
BELEDİYE REİSİ TUTTURMUŞ MARZİNÇTE MARZİNÇ ÇEVRE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ AYNI BAKANLIK MARZİNÇ KİRLEMİYOR DİYOR AMMA DİNLEYEN KİM ALTERİ GÖZDEN KAÇIRMAK İÇİN BELEDİYE REİSİ MAHALLE MAHALLE GEZİYOR MARZİNÇTE MARZİNÇ DİYOR.
KARABÜK BUNLARI YUTUYORMU,İLGİLİLER İLGİSİZ AMMA HALK IN CANI BURNUNA GELDİ ARTIK.
Türk Metal ve CHP
•Kardemir de çalışan Çelik iş sendikasında görevli yafa eski lokal başkanlarından CHP merkez ilçe kongre delegesi olanları TÜRK METAL Sendikasını Kardemir de örgütleyen Mustafa Cıngıllıoğluna oy vereceklermiş kendileri oy verdikleri yetmezmiş gibi oy istiyorlarmış
Helal olsun onlara Dün Dündür bugün Bugün