Reklam
Reklam
293
0

Her Telden (26.Haziran.2019)

“KARABÜK,KARABÜKSPOR’A SAHİP ÇIK..” DİYENLERE,İKİ GÜNDÜR YAŞANAN GERÇEKLERİ YAZARAK ANLATMAYA GAYRETİMİZ VE “TOPÇU İŞİ..”
KARABÜKSPOR noktasında,belirli çevreler sosyal medya üzerinden “KARABÜK,KARABÜKSPOR’A SAHİP ÇIK..” gibi bir söylem geliştirmeye gayret ediyorlar.
KARABÜK,KARABÜKSPOR’A SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞTI..
Önce TBMM Eski Başkanlarından ve O Dönemin Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bir kampanya yapma gayreti içerisinde oldu ve 100 bin lirasını kendisinin verdiği,200 bin lirayı bulmayan bir para toplanabildi.
Yani KARABÜK,KARABÜKSPOR’A BU KADAR SAHİP ÇIKTI..
Daha sonra Dönemin Valisi,AK Parti ve CHP Milletvekili,Karabük Belediye Başkanı,AK Parti İl Başkanı,TSO Yönetim Kurulu Başkanı bir PROTOKOL YAPARAK İMZA ATTILAR.
KARDEMİR’DEN para talep ettiler,KARDEMİR Yönetimi “BİZ 32 MİLYON LİRA REKLAM PARASI ÖDÜYORUZ.YENİDEN PARA VEREMEYİZ..” ifadesi ile yeniden para vermeyeceğini açıkladı.
Aynı PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE çok önemli bir öneri vardı ve “KARABÜK ESNAFI,SANAYİCİSİNDEN DE 5 MİLYON LİRA BAĞIŞ TOPLANACAK..” denildi,ne yazık ki 50 bin lira bile toparlanamadı..
Bunları neden yazıyoruz..
KARABÜKSPOR’U BİTİREN,BATIRAN İNSANLARI GÖZDEN KAÇIRMAK,ONLARI UNUTTURMAK,BUNLAR BATIRDI SÖZÜNÜ GÖZARDI ETMEK VEYA ETTİRMEK AMACI İLE “KARABÜK,KARABÜKSPOR’A SAHİP ÇIKMIYOR..” algısı yaratmak için O Sözler sosyal medya da ediliyor..
Bir de “FUTBOLCU demek kime ağır geliyor da TOPÇU/TOPÇU gibi söylemler kullanılıyor..” anlamak mümkün değil,ne demek “TOPÇU DEMEK ALLAHAŞKINA,BU İNSANLARIN İŞİ TOPÇULUK DEĞİL,FUTBOLCULUK..” efendi/efendiler bunu bari idrak edebilseler artık.
KARABÜKSPOR’U BATIRANLARI GÖZDEN KAÇIRMA ÇABALARINA SON VERİN..!!

3 HAZİRAN 2018 TARİHİNDE KARABÜK’E GELEN,DÖNEMİN AK PARTİ GENEL BAŞKANI VE BAŞBAKAN SAYIN BİNALİ YILDIRIM VE HAVAALANI..
Karabük,ne yazık ki,BÜTÜN HEDEFLERİNİ geriye bıraktı,Karabük’e verilen sözler,ne yazık ki “ÇOOOK ÖTELERE BIRAKILDI..” hatta artık hayal bile olanlar çıkacak ortaya..!!
Alın size bir örnek..
3 HAZİRAN 2018 Tarihinde,Dönemin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM,beraberinde ki bazı BAKANLAR ile Karabük’e gelmiş,KENT MEYDANI’NDA bir miting yapmıştı.
“KARABÜK HAVAALANI İŞ İNSANI ŞEVKET BEYİN DE(ŞEFİK BEYİ YANLIŞ SÖYLEMİŞTİ..) DESTEĞİ İLE YAPILACAK..” yolunda sözler vermişti Sayın BİNALİ YILDIRIM..
Ne oldu HAVALANI işi hatırlayan var mı..?
ETÜT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR MU/SÜRDÜRÜLÜYOR MU..?
Karabük KİME,NASIL,NE ŞEKİLDE İNANACAK Sayın DOSTLAR..?

DÖNEMİN BAŞBAKANI SAYIN BİNALİ YILDIRIM “YENİCE AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK,YENİCE’YE MÜJDELER OLSUN..”
KARABÜK İNSANI KİME/KİMLERE,NASIL VE NE ŞEKİLDE İNANACAK acaba,bakın 3 Haziran 2018 tarihinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM Karabük’e gelerek bir miting yapmıştı..
Sayın BİNALİ YILDIRIM,KARABÜK’E SÖZLER VERMİŞTİ..
Örneğin “İŞADAMI Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN DA KATKILARI İLE HAVAALANI YAPILACAK,EĞİTİM ALANLARI YAPILACAK..” demişti Sayın BİNALİ YILDIRIM,peki ne oldu,bu konuda ne gibi gelişmeler var…?
Aynı konuşmasında Sayın BİNALİ YILDIRIM,hem AK Parti Genel Başkanı,hem Başbakan olarak “YENİCE AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK.YENİCE’YE MÜJDELER OLSUN..” yolunda açıklamalar yapmıştı..
NE OLDU,YENİCE AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ..?
Herhangi bir gelişme var mı..?
Örneğin AK Parti Milletvekili Sayın CUMHUR ÜNAL geçtiğimiz günlerde “ YENİCE BELEDİYESİ GEREĞİNİ YAPARSA,İLÇEYE DOĞALGAZ GELECEK.” Gibi bir açıklama yapmıştı..
Aynı şeyleri OSB İÇİNDE SÖYLEYEBİLİR Sayın CUMHUR ÜNAL..!!

EVET ; KARABÜK’E,SANKİ BİR YERLERDEN “KARABÜK DUUUR,YERİNDE SAAAAY..” GİBİ BİR KOMUT VERİLDİ SANKİ,KARABÜK YERİNDE SAYIYOR
Dün yine yazdık,sanki bir yerlerden “KARABÜK DUUUR,YERİNDE SAAAAY..” yolunda mesaj verildi,komut verildi,Karabük şuan yerinde sayıyor ,en ufak bir kıpırdanma göstermiyor..
BAKIN SİZE HAVAALANI ve YENİCE KONUSUNDA HATIRLATMA YAPTIK.
Bu sözleri Dönemin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM vermişti,hatta iyi hatırlıyoruz,BAKANLARIN,KARABÜK Milletvekillerinin,eski Milletvekillerinin ELLERİNİ TUTARAK HAVAYA KALDIRMIŞTI Sayın BİNALİ YILDIRIM.
KARABÜK BUNLARI UNUTMUŞ OLAMAZ,BU MÜMKÜN DEĞİL.
3 HAZİRAN 2018,Yani bundan BİR YIL ÖNCE YAŞANDI BUNLAR..!!
Söyler misiniz,bu BİR YIL İÇERİSİNDE,Karabük’e yapılacak HAVALANI konusunda ne gibi gelişmeler oldu,YENİCE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ve İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ için ne gibi adımlar atıldı..
O Resimlerde Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN DE bulunması gerekir,zira,Sayın VERGİLİ’DE Sayın BİNALİ YILDIRIM tarafından MİTİNG KÜRSÜSÜNE davet edilmişti.
Daha sonra ne gibi gelişmeler oldu ALLAHAŞKINA söyleyin..
Karabük HEDEFLERİNDEN koptu/kopartıldı adeta.

KARABÜK ESKİ DEVLET HASTANESİ’NİN,HEMEN ARKA BÖLÜMÜNDEN BAŞLAYAN “KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ İÇİN HİÇBİR ÇALIŞMA YOK..!!”
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL,Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,öyle sanıyoruz ki,BU KONUYA ÇOK DUYARLI BİR YAKLAŞIM içerisindedirler..
ÖYLE OLMALARI DA GEREKİR..
Bakın Karabük ESKİ DEVLET HASTANESİ’NİN hemen arka Caddesi’nden başlayan,İSTASYON MEYDANI’NA kadar uzanan,NAMIK KEMAL-ATATÜRK Mahalleleri’nin bir bölümüne teğet geçen KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ olayı var.
YÜZLERCE AİLE MAĞDUR DURUMDALAR..
İŞYERİ Sahipleri,İŞYERLERİNİ KİRAYA VEREMİYORLAR,zira,kiralayanlara İŞYERİ AÇMA RUHSATI verilmiyor,zira,buralar KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ içerisinde,İMAR AFFI için başvuru yapamadılar,zira buralar KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ kapsamında..
YÜZLERCE AİLE,BİNLERCE İNSAN MAĞDUR DURUMDALAR.
Ya buralarda KENTSEL DÖNÜŞÜM için İNŞAATLAR başlamalı veya KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ KAPSAMINDAN çıkartılmalı veya BİR YOL,BİR ÇÖZÜM BULUNMALI.
YILLARDIR SÜREN MAĞDURİYET GİDERİLMELİ MUTLAKA..
Yazık bu insanlara,ne gayrimenkullerinin sahibi,ne değil gibiler..!!

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAYIN CUMHUR ÜNAL,SAYIN NİYAZİ GÜNEŞ,İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ “YAPACAĞINIZ BİR ŞEY VAR MI.?”
Yıktırılıp,yer ile yeksan edilen ve ne yazık ki “YERİNE YENİSİ İKAME EDİLEMEYEN..” Karabük Eski Devlet Hastanesi’nin,hemen arka Caddesinden başlayan,taaa SALI PAZARINA kadar uzanan çok geniş bir KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ var.
YILLARDIR EN KÜÇÜK BİR GELİŞME YAŞANMIYOR..
Yüzlerce aile,binlerce insan mağdur durumda ve ne konutlarına güzelleştirme,sağlamlaştırma noktasında,ne İMAR AFFI noktasında hiçbir şey yapamıyorlar,elleri kolları bağlı,bekliyorlar.
SAHİBİ OLDUKLARI DÜKKANLARINI,İŞYERLERİNİ KİRAYA VEREMİYORLAR,kiraya verseler,tutan kiracı İŞYERİ AÇMA RUHSATI alamıyor ve böyle bir süreç yaşanıyor.
BU KONU NASIL ÇÖZÜMLENECEK..?
Örneğin AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ veya Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ bu konuda herhangi bir şey yapabilirler mi..?
YOKSA “BELEDİYENİN GÖREVİ Mİ DİYEREK,SIYRILIRLAR MI..?”
Yüzlerce aile,binlerce insan mağdur durumda..

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN HÜSEYİN AVNİ AKSOY VE İL BAŞKANI SAYIN ABDULLAH ÇAKIR “BAYIR MAHALLE KENTSEL DÖNÜŞÜM..”
Karabük Eski Devlet Hastanesi’nin hemen arkasından başlayan,çok geniş bir alan KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ ilan edildi,bu alanda İŞYERLERİ var,DÜKKANLAR var,KONUTLAR var.
Bir HADDANE YIKILDI,BİRİSİNİN YIKIMI SÜRDÜRÜLÜYOR..
Halen ÇALIŞAN HADDANELER VAR..
Dükkan Sahipleri,İşyeri Sahipleri,mülklerini kiraya veremiyorlar,zira,kiracılar İŞYERİ AÇMA RUHSATI alamıyorlar,İMAR BARIŞINDAN yararlanma imkanı sağlanmadı..
SIKINTI GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK..
Acaba,CHP Karabük Milletvekili Uzman Hekim Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY ile İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR bu konular için NELER YAPABİLİRLER,en azından GÜNDEME NASIL GETİREBİLİRLER..?
Yüzlerce aile mağdur,binlerce insan mağdur..
Bakın O MAĞDUR OLANLARIN içerisinde,bizim bildiğimiz CHP İL YÖNETİMİNDE,İLÇE YÖNETİMLERİNDE olan insanlar da var ve böylesine önemli bir konuyu KARABÜK GÜNDEMİNE getirebilir CHP’LİLER..
Ne dersiniz,yapabilecekleri BİR ŞEYLER MUTLAKA VARDIR değil mi..?

ÖĞLEBELİ MAHALLESİ’NDE VE “METRUK HALDE DURAN 25-30 KADAR YERİN YIKILMASI İSTENİYOR..” VE TEHLİKELİ BİR OLAY YAŞANABİLİR..
Karabük’ün en eski Mahallesi olarak bilinen ÖĞLEBELİ Mahallesi’nde,yıllardır boş ve metruk durumda olan 25-30 kadar yer olduğunu söyleyen Mahalle sakinleri,”BURALAR TEHLİKE ARZ EDİYOR..” görüşünü dile getiriyorlar.
BURALARIN YIKILMASI İSTENİYOR..
ÖĞLEBELİ Mahallesi sakinleri,”GERÇİ,BİZ BU KONUYU,MAHALLE MUHTARIMIZ Sayın MUSTAFA AKYÜREK’E DE ANLATTIK.GALİBA MUHTAR Sayın MUSTAFA AKYÜREK BELEDİYEMİZ NEZDİNDE BAZI GİRİŞİMLER YAPTI..” gibi de bilgiler veriyorlar.
Ancak,herhangi bir istenmeyen olay cereyan etmemesi için,biraz acele hareket edilmesinde yarar gördüklerini de anlatıyorlar ve “KÜÇÜK ÇOCUKLAR OYUN İÇİN ORALARA GİRİYORLAR.ALLAH KORUSUN HER TÜRLÜ TEHLİKE OLABİLİR..” görüşlerini dile getiriyorlar.
Buraların sayısı hakkında da “BÖYLE 25-30 KADAR YER VAR..” diyen Mahalle sakinleri “BURALAR GERÇEK BİRER TEHLİKE ARZ EDİYOR.EN SÜRATLİ BİÇİMDE YIKILMALI,YIKTIRILMALI..” ifadelerini de kullanıyorlar..
Mahalle sakinlerini bu konuda hayli tedirgin gördük..

KARABÜK VİLAYET BİNASI/KONAĞI,YENİŞEHİR ESKİ ATATÜRK ANITI BÖLGESİ’NE YAPILIRSA, MERKEZ ESNAFLAR VE HALK RAHATLAYACAKTIR
Karabük VALİLİK BİNASI,VİLAYET BİNASI,VİLAYET KONAĞI,artık adına ne derseniz deyin,YENİŞEHİR ESKİ ATATÜRK ANITI’NA yapılacak şeklinde bir düşünce vardı,bununla ilgili YAPIM PROJE İHALESİ gerçekleşmişti.
Sonra,ortaya birileri çıktı “HAYIR EFENDİM,ORAYA O BİNAYI YAPTIRMAYIZ..” gibi bir söylem dile getirdiler,iş şimdi projelerin rafta beklemesi dönemine girdi..
Ortaya bir irade çıkıp “SİZ NE DİYORSUNUZ KARDEŞİM.O BİNA ORAYA YAPILACAKTIR.KARABÜK’ÜN BUNA İHTİYACI VARDIR..”^diyemedi ve kem/küm ederek,işi zamana bırakma yeğlendi..
Şimdi VALİLİK İLE İŞİ OLANLAR,SIKINTIYI ÇEKİYORLAR..
Ayrıca ISITMAYA/SOĞUTMAYA OLUK/OLUK PARA HARCANIYOR..
“İYİ SAATTE OLSUNLAR..” karşılarında bir irade görmeyince başardılar..!!

6 Yorum

  1. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİM BUGÜN YİNE KARABÜKÜN ÖNEMLİ SORUNLARINA DEĞİNMİŞSİN,SEN BUNLARI YAZIYORSUN ANCAK YETKİLİ VE ETKİLİ MAKAMLARDAN HİÇBİR AÇIKLAMA GELMİYOR.YAPILACAK VEYA YAPILAMAYACAK GİBİ,BENCE BELEDİYENİN PROJELERİ VE SİYASİ İKTİDARIN KARABÜK İÇİN YAPILMASI GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİN BAŞKA BİR BAHARA KALDIĞINI ÜSTÜ KAPALI BİR ŞEKİLDE BELİRTMİŞSİN,ÇOK TA İYİ YAPMIŞSIN HER GÜN YAZIYORSUN BİZLERE YORUM OLARAK KATKIDA BULUNUYORUZ.KARABÜKTE BU KONULARI DİLE GETİRECEK DAHA ÇOK DUYARLI VATANDAŞLARIMIZ OLSA YÖNETİCİLERİMİZ BELKİ SESLERİNİ DUYARLAR DA BİR AN EVVEL HAREKETE GEÇERLER.YOKSA BENİM KARABÜKTEN BEKLENTİM VE ÜMİDİM KALMADI,BEŞ SENE SONRA DA AYNI ŞEYLERİ KONUŞUR OLURUZ.HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİĞİ GİBİ SİZİNDE BELİRTTİĞİNİZ GİBİ KARABÜKTE BİR GERİYE GİDİŞ SÖZ KONUSU OLABİLİR.BU KÖTÜ GİDİŞİ DURDURMAK İÇİN HERKESİN KARABÜK’E SAHİP ÇIKMASI VE TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMASI GEREKİR. BENCE.

  2. ISMAIL

    Sayin Ahmet bey,burada çok güzel konulara değiniyorsunuz,şunu çok merak ediyorum bu yazdıklarınıza bir cevap bulabiliyormusunuz yani ilgili kişiler sizi arayıp konu hakkında bilgilendiriliyormusunuz eger size bilgi verilmiyorsa karabük o zaman bitmiş demektir.bu millet sayın M.Ali Şahin’i mumla arayacak,siyaset öyle her babayiğitin yapacağı iş değil,ilgi ister,özveri ister,bilgi ister,beceri ister, tecrübe ister.maalesef karabük şu an sahipsiz ve kimsesiz ,Rafet beyde seçimden sonra anlamsız sekilde kabuğuna çekildi.karabukun uzerine sanki ölü toprağı serpildi.
    Çare,bence bıktırilan ve küstürülen M.Ali Şahin in öne düşmesi sağlanıp,belediye,tso ve kardemir birlikteliği KARABÜKÜN geleceğine can suyu olabilir yoksa duvara yaz dur.

  3. radar

    Sayın Özçelikiş sendikası yetkilileri

    1- Rahmetli Metin TÜRKER abimizin vasiyetini neden yerine getirmediniz ?
    2- Karabük spora vereceğiniz paraları neden vermiyorsunuz ?
    3-Hem vereceğiniz paraları vermiyorsunuz hem de neden rakip Metal iş sendikasının sponsorluğunu neden engelliyorsunuz ?
    4- KARABÜK DE HİÇMİ YER KALMADIMI DA GİDİP BULA BULA İŞ VERENİN YERİNDE OTURUYORSUNUZ ?

    ŞAPKANI ÖNÜNÜZE KOY VE İYİCE DÜŞÜN YUNUS BEY. TARİH SENİ AFFETMEYECEK.

  4. Ali ünal

    Feridunun adamı,futbolla uzaktan yakından alakası olmayan,19 kulup personelinin oyuyla başkan olan 320 bin euroyu kendı hesabına geçirip cebimden harcıyorum masalini kimse yemez.Birde facebook manyağı yöneticileri var.Cebinde futboocuya verecek yemek parası olmayan,sosyal medyada parçalayan.Mehmet Aytekine kulubun önünü aç deyip rahatsız olanlar nerde,Derhal o adamı kulubun başına getirilip teslim edilmesi lazım,dar imkanlarıyla müthiş işler yaptı,kimse tayyipi 400 bin euro ya satamazdı.100 bin oyuncuydu ancak.Buda işi bildiğini gösterir.Son sürat bal ligine gideriz bu adamla.Hayırli yolculuk.Ziya ünsalida unutmayalım.Kulubun fişini çeken yolbulanin adamı.14 trilyonu 50 gunde bitiren adam..

  5. karabüklü

    mehmet ali şahinin etkinliği azalınca doğal olarakta karabüke yapılan hizmetlerde bir durgunluk yaşanıyor

Yeni yorumlara kapalı.