Reklam
Reklam
408
0

Her Telden (26 Mart 2021)

CHP KARABÜK İL ÖRGÜTÜ “VİTES BÜYÜTTÜ..” ve MAHALLE MUHTARLARI ZİYARET EDİLEREK, MAHALLE,ORADAN DA YEREL SORUNLARA..
CHP Karabük İL ÖRGÜTÜ vites büyüttü ve MAHALLE MUHTARLARI yerlerinde ziyaret edilerek,sorunları dinleniyor,bu Mahalle sorunlarından yola çıkılarak da KARABÜK MERKEZİNİN sorunlarının bütününe ulaşılmış olacak.
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri’ni,zaman/zaman Merkez İlçe Başkanı Sayın MUSTAFA ERTEN ve Yönetimden bazı isimleri de yanına alarak Mahalle Muhtarlarını ziyaret ediyor.
Bu ziyaretler sırasında MAHALLE SORUNLARINI dinliyor.
Zaman/zaman MUHTARLARA veya O MAHALLE SORUNLARINA ilişkin görüşlerini açıklıyor,Muhtarlara yönelik CHP’NİN düşündüklerini anlatıyor ve çok yararlı görüşmeler yapıldığına ilişkin bilgiler geliyor.
CHP KARABÜK İL ÖRGÜTÜ VİTES BÜYÜTTÜ..
Karabük Merkez Mahalle Muhtarları yerlerinde ziyaret ediliyor,sorunlar dinleniyor,çözüm noktalarında görüşler alınıyor ve bunlardan yola çıkılarak KARABÜK MERKEZİNİN yaşadığı sorunlar bütünü,CHP’NİN elinde olacak.
O SORUNLARIN ÜZERİNE GİDİLECEK,ÇÖZÜMLER ÜRETİLECEK..
Örneğin,KARABÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM DE NE NOKTADADIR..?
Soğuksu,Bayır Mahalle,Kartaltepe Bölgelerinde ne çalışmalar yapılıyor..?

SOĞUKSU MAHALLE MUHTARI Sayın HÜSEYİN YAVUZ KARAGÖZ,CHP KARABÜK İL BAŞKANI’NA “KENTSEL DÖNÜŞÜMDE HAKSIZLIK OLMASIN.”
SOĞUKSU Mahallesi Muhtarı Sayın HÜSEYİN YAVUZ KARAGÖZ,kendisini yerinde ziyaret eden CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ve Merkez İlçe Başkanı Sayın MUSTAFA ERTEN’E Mahallesi ile ilgili geniş bilgiler verdi.
EN BÜYÜK SORUNLARI 3.ETAP KENTSEL DÖNÜŞÜM olayı Mahallenin.
240 CİVARINDA HAK SAHİBİ,BİNE YAKIN İNSAN ETKİLENİYOR..
Muhtar Sayın HÜSEYİN YAVUZ KARAGÖZ,kendilerine AK Parti İktidarından fazla ilgi gösterilmediği gibi iddialar dile getiriyor ve “HAK SAHİBİ İNSANLARIN MAĞDUR EDİLMEMELERİ GEREKTİĞİNİN..” altını çiziyor.
Bu arada TOKİ Soğuksu Mahallesi KONUT FİYATLARINI yüksek tutuyor anlamında görüşler dile getiriyor ve “TOKİ BİRÇOK YERDE 130-140 veya 150 BİN LİRAYA KONUT SATARKEN,MAHALLEMİZDE BU FİYATLARI ÇOK YÜKSEK TUTUYOR..” ifadelerini kullanıyor..
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR’A ilginç bilgiler veriyor..
CHP Bu bilgileri mutlaka GENEL MERKEZİ’NE taşıyacaktır değil mi..?
Size bir süre önce SOĞUKSU 3.ETAP İŞİNE SİYASET GİRİYOR demiştik değil mi..?

SOĞUKSU MAHALLESİ’N DE,HİÇ DEĞİLSE, KENTSEL DÖNÜŞÜM GÖRÜŞMELERİ VAR,BAYIR MAHALLE KENTSEL DÖNÜŞÜM NE OLACAK ACABA..?
SOĞUKSU Mahallesi,daha önce KENTSEL DÖNÜŞÜM Çalışmalarına sahne olmuştu ve insanlar şimdi yeni konutlarında oturuyorlar,çok geniş bir MAHALLE GÜZELLEŞMESİ,SAĞLIĞI,GÜVENLİĞİ yaşandı oralarda.
3.ETAP KENTSEL DÖNÜŞÜM için görüşmeler sürüyor ve yapılan görüşmeler de kısa bir kesinti yaşandığına ilişkin bilgiler de geliyor ,o kesinti bir zorunluluktan mı ne kaynaklanmış.
SOĞUKSU MAHALLE’SİN DE HİÇ DEĞİLSE GÖRÜŞMELER BAŞLADI..
Bunun yanında BAYIR MAHALLE KENTSEL DÖNÜŞÜM Bölgesi olayından herhangi bir ses çıkmadı ve BAYIR MAHALLE olayı biraz daha sıkıntılı geçecektir kuşkusuz.
ORALARDA HADDANE TESİSLERİ VAR..
O civar da YER FİYATLARI DA,Soğuksu Mahallesine oranla yüksek..
BAYIR MAHALLE KENTSEL DÖNÜŞÜM Noktasını geçenler de Mahalle Muhtarı ve Karabük Mahalle Muhtarları Başkanı Sayın MEHMET ÖZEN’E sormuştuk,kendisinin de fazla bir bilgisi olmadığını söyledi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ’NDE OLARLARIN SIKINTILARI VAR.
MÜLKLERİNE FAZLA BİRŞEY YAPMALARINA İZİN VERİLMİYOR..

UZUN SÜREDİR “EFLANİ İLÇESİ, ESKİ SESSİZ, SUSKUN, SORUNLARINA İLGİSİZ OLMAYI BIRAKTI..” DİYORUZ YA,YEREL BASINDA EN FAZLA HABER..
Okurlarımıza,uzun bir süreden bu yana “EFLANİ İLÇESİ,ESKİ SESSİZ,SUSKUN,SORUNLARINA İLGİSİZLİĞİ BIRAKTI..” diyerek,artık sesini çıkarıp “BENİM ŞU SORUNUM VAR..” diye yüksek sesler tartışma yaptığını gördüğümüzü söylüyoruz.
Bu gelişmenin temelinde CHP Eflani İlçe Başkanlığı’na Sayın AHMET AYTAÇ’IN seçilmesi,İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na Sayın HALİL İBRAHİM BULUT’UN seçilmesi ve bu Başkanlara zaman/zaman Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın RAMAZAN ERENOĞLU’NUN DA katkı vermesi yatıyor elbet.
EFLANİ İLÇESİ GÜN/GÜN GERİ GİDİYOR..
İlçe kendini toparlamak için TEŞHİS NOKTASINDA fazla bir üretim yapamadı,kimi çevreler TURİZM diyorlar,demesini diyorlar da TURİZME verebilecekleri fazla bir materyalleri var mı-yok mu hesabının üzerinde duranı görmedik doğrusu..!!
EFLANİ İÇİN HAYVANCILIK EN İDEAL SEKTÖR OLABİLİR..
Bir aralar HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Kurulacağına ilişkin olarak ifadeler kullanıldı,aradan hayli yıllar geçti ve herhangi bir ses çıkmadı.
Ancak,EFLANİ İlçesi sorunlarını tartışmaya başladı artık,gerisi gelir..
YEREL BASIN DA en fazla EFLANİ HABERLERİ ve SORUNLARI çıkıyor.,.

SAFRANBOLU’DA “ŞEHİRİÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI KULLANAN İNSANLAR NE KADAR ŞANSLI VE MUTLU..” ŞIKIR/ŞIKIR ARAÇLAR HİZMETTE
Safranbolu Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE,bir yandan SOSYAL Belediyecilik yaparken,öte yandan da HİZMET Belediyeciliğini kesinlikle ihmal etmiyor,vatandaşın rahatına,rahat katacak hizmetler üretiyor.
Şimdi bir düşünün, KARABÜK MERKEZİNDE Toplu Taşıma Araçları ile seyehat etmek zorunda kalan insanların durumu nedir,bir de Safranbolu için düşünün,arada ki fark HİZMET BELEDİYECİLİĞİ olarak görülmeli elbet..
YEPYENİ ARAÇLAR DEVREYE ALINDI,ŞIKIR/ŞIKIR ARAÇLAR BUNLAR..
SAFRANBOLU’DA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ yepyeni hali devre de..
Bir de gelin KARABÜK’E BAKIN,durum nedir diye..
FARK KENDİLİĞİNDEN ve NET BİÇİMDE ORTAYA ÇIKIYOR değil mi..?

BİZ BU SATIRLARI YAZARKEN,MÜSİAD GENEL MERKEZİ,HENÜZ “ŞUBE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞU İSİMDİR..” DİYE BELİRLEME YAPMAMIŞTI İYİ Mİ..?
MÜSİAD Karabük Şubesi’nin 53 civarında üyesi var galiba ve MÜSİAD Karabük Şube Kongresi yarın yapılacak,bu Kongrelerde GENEL MERKEZ bir nabız yoklaması yaparak BAŞKAN ADAYI BELİRLİYOR,Üyeler de o Adaya oy veriyorlar.
Yani ŞUBE BAŞKAN ADAYINI GENEL MERKEZ BELİRLİYOR..
Çok enteresandır,biz bu satırları yazarken,MÜSİAD KARABÜK ŞUBE Başkanlığı için,MÜSİAD Genel Merkezi henüz bir isim belirlememişti ve bu nokta da nabız yoklamalarına devam edildiğine dikkat çekiliyordu.
MÜSİAD GENEL MERKEZİ isim noktasında KILI/KIRK YARARAK temas yürütüyormuş ve isimler hakkında GEÇMİŞLERİNE,BAĞLANTILARINA ve BAZI İŞLERDE İSİMLERİNİN geçip geçmediğine bakılıyormuş galiba.
MÜSİAD ŞUBESİ’NİN Karabük Kurucusu Sayın AHMET NUR kesin bir dille artık görev almayacağını bildirmiş,bazı isimler geçiyordu,galiba Genel Merkez kriterlerine uygun çıkmamış olacaklar ki,RESMEN AÇIKLANMADILAR..
YARIN YAPILACAK MÜSİAD GENEL KURULU’NDA Başkan Adayı kim..?
Bu arada,yapılacak Genel Kurula MÜSİAD Genel Başkanı Sayın ABDURRAHMAN KAAN’IN DA geleceğine ilişkin bilgiler veriliyor,ancak,en azından biz bu satırları yazarken,henüz ŞUBE BAŞKAN ADAYI belirlenmemişti
MÜSİAD GENEL KURULU YARIN YAPILACAK..
SON DAKİKA: GENEL KURUL BELİRSİZ BİR TARİHE ERTELENDİ.

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN VERGİ ve SGK “BORÇ YAPILANDIRMASI İÇİN..” ÖZELLİKLE AK PARTİ KANADINDAN GELEN OLUMLU GÖRÜŞLER..
KARDEMİR KARABÜKSPOR vergi ve SGK borçları için YAPILANDIRMAYA gitti ve özellikle Vergi borcunun birinci taksiti ödendi,olayın tam bu noktasında SİYASET konuya ilgisiz kalmadı,özellikle AK Partililer “BU BORÇLARIN ÖDENMESİ İÇİN GİRİŞİM YAPTIKLARINI..” içeren açıklamalar yaptılar.
Konunun burasında..
“DEVLETE OLAN VERGİ ve SGK BORÇLARI ÖDENECEK,100 CİVARINDA MAĞDUR DURUMA DÜŞEN İNSAN RAHATLATILACAK,ANCAK,KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN DİĞER BORÇLARINA KARIŞILMAYACAK..” gibi bilgiler verildi.
AK Parti Milletvekilleri,bu tür bilgileri verdiler,AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ bu konuda çok samimi,çok yapıcı bir tutum alarak aynı meal de bilgiler verdi.
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN ELİNDE birçok binek aracı var.
BUNLARIN ÜZERİNDE VERGİ DAİRESİ ve diğer hacizler olduğundan söz ediliyor,araçların BİR BÖLÜMÜ BAĞLI,BİR BÖLÜMÜ ARANIYOR,İKİ TANESİ DE SATIŞA KONULMUŞ ve araçların satışı yapılmadığı için çürümeye bırakılmış gibi bir durum var.
BU ARAÇLAR Satılsa bir yıllık vergi yapılandırma bedeli karşılanıyor..
Hatta daha fazlası karşılanıyor.
YA RİSK ALINIP SATILACAK,YA KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetim Kurulu ilgili birimlere başvuru yaparak ARAÇLARIN SATIŞINI isteyecek gibi sözler ediliyor..
Konunun bir de KARDEMİR MALİ GENEL KURUL ayağı var elbet..

KARDEMİR KARABÜKSPOR HAKKINDA AÇILAN MAHKEME DEVAM EDİYOR ve İFADELERİN ALINMASI SÜRECİ,DAHA SONRA,KARAR AŞAMASI..
KARDEMİR KARABÜKSPOR noktasında açılan dava devam ediyor,O DÖNEMİN YÖNETİCİLERİNİN ifadeleri alınıyor,Karabük dışında olanların ifadelerinin alınıyor olduğuna dikkat çekiliyor.
Diyelim ki İFADESİ ALINMASI GEREKEN kişi İstanbul’da,Ankara’da veya bir başka yerde yaşıyor,O MAHKEMELERE BURADAN İFADELERİNİ ALIN TALİMATI GİDİYOR ve o insanlar bulundukları yerlerde ifade veriyorlar.
Artık aradan kaç gün geçerse.
Bütün ifadelerden sonra KARAR AŞAMASINA gelinecek.
Bu arada,bazı kaynaklar “İFADELERDE GELİŞMELERİN 2014 TARİHİNDEN BAŞLADIĞINI İLERİ SÜRENLER Mİ OLDU..?” gibi sorular yöneltiyorlar ve biz kendilerine bu konuda bilgimiz olmadığını söylüyoruz.
HİKMET FERİDUN TANKUT Başkanlığı’nda ki KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetimi döneminde görev alan birçok isim mağdur oldu,mağdur durumunda ve bu insanların birçoğu da SİYASİ BÜYÜKLERİN İSTEKLERİ İLE görev almışlar iyi mi..?
Gerçi daha sonra görev alanlar da,SİYASİ İRADENİN İSTEĞİ İLE VEYA Dönemin KARABÜK YÖNETİMİ’NİN istekleri ile görev almışlar ve çok ciddi bir mağduriyet ile karşı/karşıyalar..
Allah MAHİR ACAR kardeşime gani/gani rahmet eylesin..
Göreve getirilip,YÜZÜSTÜ BIRAKILAN Sevgili ZİYA ÜNSAL kardeşime gani/gani rahmet diliyorum,inşallah O İNSANLARA YENİLERİ İLAVE edilmez ve İKİ İSİM İLE KALINIR..!!
KARABÜKSPOR’UN ARDINDA ÇOK MAĞDUR İNSAN VAR..

KARABÜK BARO BAŞKANLIĞI İÇİN,GERÇEKTEN HIZLI VE HAREKETLİ BİR KULİS ÇALIŞMASI YAŞANDIĞINI GÖRÜYORUZ,ADAYLAR UMUTLULAR..
KARABÜK BARO SEÇİMLERİ 10 Nisan günü yapılacak ve Sayın RIDVAN ERDOĞAN ile Sayın EMRAH KÖKLÜ,Baro Başkanlığı için yarışıyorlar,bu nokta da hızlı/hareketli bir kulis çalışması yapıldığına işaret ediliyor.
1995 Yılında kurulan KARABÜK BARO Seçimleri için “HİÇ BU KADAR HIZLI KULİS ÇALIŞMALARI..’ olmadığına işaret eden,birçok Avukat “BUNUN TEMELİNDE,ESKİ SEÇİMLERDE BİR MHP’Lİ veya SAĞ TANDANSLI ADAY ile BİR SOSYAL DEMOKRAT ADAY YARIŞIRDI,SAĞCI OLAN KAZANIRDI..” diyor.
Bunu söyleyenler “ZATEN SOSYAL DEMOKRAT ADAY,BİRÇOK SOSYAL DEMOKRATTA OY VERMEZDİ.O GELENEKSEL BÖLÜNMELER ORADA DA KENDİSİNİ HEMEN GÖSTERİRDİ..” görüşlerini de sıkça dile getiriyorlar..
Bu kez “ESKİDEN BU YANA MHP’Lİ BİLİNEN Sayın RIDVAN ERDOĞAN ile MHP’DE AKTİF GÖREVLER ALMIŞ Sayın EMRAH KÖKLÜ YARIŞIYOR ve İKİSİNİN DE ŞANSLARI EŞİT GÖRÜNÜYOR..” yolunda yaygın görüşler veriliyor..
BARO SEÇİMLERİ için kulisler çok hızlanmış..
SOSYAL DEMOKRATLARA iki tarafta çok ilgi gösteriyormuş..

8 Yorum

  1. Safranbolu -Karabük Kıyaslaması

    Safranbolu Belediye otobüsleri belediye hizmetleri her zaman kıyaslanacaktır. Medya yazmasa da ne de olsa çoğu kişi Safranbolu da oturuyor hatta Karabük Belediyesi başkanı bile orada oturduğu gündeme gelmişti. İlginç, oraya kesintisiz ulaşım da sağlanacak yani orada o hizmetleri gözleri ile görüp kıyaslamayı vicdanlar zaten yapar.
    Safranbolu Dolmuşlarda yenilenirse iyi olur. Dolmuşçular parayı harcayın kazanç sağladığınız yere, bak başka veya Safranbolu nun ileri gelenleri bağışla alıverir. Camiisi de yapıldı Karabük’ün gelirleri ile milyonluk köprü yapılarak binlerce hane halkı esnafa destek veriyor.
    Daha çok hizmetler yapılır, Belkide elif hanım yada zengin iş adamları tramvay bile yapar aslanlar ile çarı merkezi hattına 🙂
    Darısı artık Karabük Merkezi ve etrafındaki mahallere…

  2. Eskipazar

    Saygıdeğer AHMET abi HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ESKİPAZARA’DA kurulmalıdır diye düşünüyorum. Niçin Eskipazar derseniz. ESKİPAZARIN her köyünde KÖYÜN her mahallesinde üç, dört; böyük baş küçük baş hayvan besihanesi var. Bu hem çevre kirliliği açısından hem işletmelerin bir arada olup güç birliği açısından daha verimli olur ve ticaret hacmi gelişir görüşündeyim. Birde bitki
    Örtüsü bakımından bölge hayvancılık| yapmaya müsait bir bölge.

  3. Samet sayar

    CHP vides büyüttü nedir Allah aşkına ya . Apo denen zaaat parinin içime etmiş . Teşkilat kalmamış , koskoca kurumsal bir partiyi ne hallere getirdiği ortada . Dalga geçer gibi birde büyütmek nedir … sın yirmi yıldır bu parti bu hale hiç düşmemiş ti . Adam sanki partinin Altına dinamit koydu . Fellfecir gözler kalbin aynasıdır derler ya

  4. Karabükspor Sevdalısı

    Sayın Ahmet Abim, Safranbolu halkı evet çok şanslı. Belediye Başkanı Elif Hanım’a ne kadar teşekkür etseler az. Herşeyiyle modern bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyor. Belediyenin modernizasyon çalışmaları halkın yüzüne de yansıyor. Evet otobüsler çok konforlu, inşallah halk hor kullanmaz, sahip çıkar. Halk ile diyalog çok önemli. Halk kendini önemseyen, duygularını okşayan bir anlayışı her zaman hak ediyor. Elif hanım, yeri geldiğinde abla, yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde kardeş gibi insancıl davranışlarıyla takdir topluyor. Belediye başkanı böyle olmalı, personelin bayramlarını kutlayan ve hatırlayan, kandil günlerinde simit dağıtan, günlerini hatırlayan, hal hatır soran olmalı. Bunların hepsi Elif hanımda var. Personel de tabi buna karşılık şevk ve heyecanla çalışır. Elif Hanımı takdire şayan çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Darısı diğerlerine.

  5. karabüklü

    Chp il başkanı apovites büyütmüş. Hızlanmışken organize sanayiye doğru gider. Orada, MARZİNK in kapısına dayanır. ahmet abı ya, ALLAH muhammet aşkına ne vitesi, chp karabükte freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı sürükleniyor. Her birinin kafası safranboluda oradaki belediyeye çullanmışlar. O kadıncığazada nefes aldırmıyorlar. yok eleman sokalım, yok partilileri sokalım. 45 50 yaşında kişileri sokmuşlar. Kömürcü apo ne kadar yakını varsa sokmuş. kadın kolları başkanı önce handan göçmen denilen kadın önce iki akrabasını, geçen haftada oğlunu sokmuş. oğlu gaziantepten gelen başkan yardımcısının, yardımcısı olmuş. Icığının, cıcığı gibi.. Vites büyütmüş gidiyorlar bakalım, hayırlısı…

Yeni yorumlara kapalı.

Diğer Yazılar