Reklam
Reklam
362
0

Her Telden (8.Mayıs.2018)

AK PARTİ “TEMAYÜL YOKLAMASINI YAPTI/BİTİRDİ..” VE OYLAR GENEL MERKEZE GÖNDERİLDİ, ADAY/ADAYLARININ HEMEN HEPSİ UMUTLU..!!
AK Parti geçtiğimiz cumartesi günü,Milletvekili Aday/Adayları arasında TEMAYÜL YOKLAMASINI yaptı/bitirdi,oylar sayım/döküm için AK Parti GENEL MERKEZİ’NE gönderildi..
OYLAR AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE SAYILACAK..
Şimdi,TEMAYÜL YOKLAMASINA giren,tüm Aday/Adayları,”EN FAZLA OYU BEN ALDIM..” havasındadır mutlaka,böyle olması da normal elbet ve siz oylama sonucunu MAHALLİNDE AÇIKLAMAZSANIZ,herkesin en fazla oyu ben aldım havası basması normaldir.
Böylece,insanlar,son dakikaya kadar umutlarını diri tutarlar.
“EN FAZLA OYU BEN ALDIM.LİSTE BİRİNCİSİ BENİM UMUTLARI DİRİ OLUR..”
AK Parti kulislerine göre Sayın MEHMET CEYLAN,Sayın SERTAŞ KARATAŞ,Sayın MUSTAFA ÇELENLİ,Sayın BÜLENT ERSÖZ,Sayın SERDAR DERELİ en yüksek oyu almış olabilirler.
Burada da bir tahmin yürütülüyor,ALDILAR FİKRİ YOK,
“ALMIŞ OLABİLİRLER..” tahmini yürütülüyor ve bu tahmin yürütülürken de,bazı Aday/Adaylarının TEŞKİLATLARDAN,bazılarının YERELDEN, bazı Aday/Adaylarının ÇALIŞMALARINDAN yola çıkılarak “EN YÜKSEK OYU ALMIŞ OLABİLİRLER..” tahminleri yürütülüyor..
Peki,TEMAYÜL YOKLAMASI BELİRLEYİCİ OLUYOR MU..?
İşte O nokta hayli tartışmalı AK Parti içinde..

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ’Nİ “GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK..” VE GENEL MERKEZ “YEREL BAĞLAMDA..”ARAŞTIRMA YAPIYOR
CHP Karabük Milletvekili Aday/Adayı olarak Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Ekonomist Sayın CEVDET AKAY,Çocuk Uzman Hekimi Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY ve Mühendis Sayın SEDAT KARAOĞLU başvuru yapmış sanıyoruz.
MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ’Nİ GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK..
Bu anlamda “EMEK EN YÜCE DEĞERDİR..” üslubunu benimsemiş olan CHP Genel Merkezi’nin MİLLETVEKİLİ LİSTESİ’Nİ belirlerken,bu kriteri en ciddi biçimde gözeteceği üzerinde duran çevreler var.
Olaya bu pencereden bakıldığında Sayın ERDOĞAN DİNÇEL ile Sayın SEDAT KARAOĞLU’NUN bir adım öne geçtikleri yolunda bir beklentinin olduğu besbelli elbet.
Ayrıca,CHP Genel Merkezi’nin,YEREL ANLAMDA geniş bir araştırma yaptığına ilişkin de bilgiler veriliyor,”NASIL BİR LİSTE İLE SONUÇ ALINIR..” gibi bir araştırma yapıldığından söz ediliyor..
CHP KARABÜK’TE MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR..
Hemen herkesin ortak görüşü,sanki, bu yönde gibi…

21.DÖNEM MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN İLHAMİ YILMAZ’IN,ADAY/ADAYI OLARAK BAŞVURMASI,PARTİ İÇİNDE HEYECAN YARATTI..
21.Dönem MHP Karabük Milletvekili olarak TBMM’DE bulunan Sayın İLHAMİ YILMAZ’IN,son dakika da,MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY /ADAYI olara başvuru yapması,özellikle MHP İçinde hareketlenme ve heyecan yarattı.
Son dakikaya kadar MHP Kulislerinde hiç ismi geçmeyen ve hemen/hemen hiç kimsenin ADAY/ADAYI OLACAĞINA ihtimal vermediği Sayın İLHAMİ YILMAZ’IN sürpriz bir çıkış yaparak başvuru yapması Partiyi dalgalandırdı.
Bilindiği gibi,MHP İçinde başvuru yapanlardan Sayın AHMET KARABACAK’IN liste birinci sırasında olması beklenirken,21 Dönem Sayın İLHAMİ YILMAZ’IN yaptığı başvuru ile, tüm hesapların, alt/üst olabileceği bir ortamın çıktığı üzerinde durulmaya başlandı.
Dün sabah,kendisi ile görüştüğümüz,MHP İçinde etkin görevleri olmuş bir Kardeşimiz “Sayın İLHAMİ YILMAZ,KARABÜK SEÇMENİ VE KARABÜK MHP ÇEVRELERİNDE,HANGİ POZİSYONDA OLURSA/OLSUN,ESKİ MİLLETVEKİLİ OLARAK MHP LİSTEBAŞI OLARAK SEÇİME GİRER..” gibi bir değerlendirme yaptı.
Ayrıca “Sayın İLHAMİ YILMAZ,SİYASETİ,SEÇİM ÇALIŞMALARINI ÇOK İYİ BİLEN,KURT BİR SİYASETÇİDİR.MHP Sayın İLHAMİ YILMAZ’IN LİSTE BİRİNCİSİ OLARAK GİRDİĞİ BİR SEÇİMDEN,MİLLETVEKİLİ ÇIKARTARAK, ÇIKABİLİR..” gibi değerlendirmelerde yaptı..
21.Dönem MHP Karabük Milletvekili olarak TBMM’DE bulunmuş olan Sayın İLHAMİ YILMAZ’IN yaptığı başvuru MHP içinde olduğu kadar,MHP dışında,seçmen nezdinde de çok önemli bir hareketlenmeye yol açmış görünüyor.
Sayın İLHAMİ YILMAZ,MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI..

İYİ PARTİ,KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARI “GERÇEKTEN İYİ DEĞİL,ÇOK/ÇOK İYİ İSİMLER..” VE BU İSİMLER ARASINDAN SIRALAMA..
Siyasi kulislere dikkat ettiğinizde,İYİ PARTİ Milletvekili Aday/Adayı isimlere baktığınızda,İYİ değil,ÇOK/ÇOK İYİ İSİMLERİN,başvuru yaptığını görüyorsunuz..
İYİ PARTİ KALİTE ÇITASINI HAYLİ YÜKSEK TUTMUŞ..
Görünen bu.
İLK KEZ SEÇİME GİRECEĞİ İÇİN,şu kadar oyu var,bu kadar oy alır demek/diyebilmek hayli zor,ancak,görünen o ki,İYİ PARTİ ciddi bir hareketlenme yaratmış,ciddi bir oy alacağı besbelli..
İl Başkanı Sayın DURSUN ALTIPARMAK,Gazeteci Kardeşimiz Sayın İLHAN ALPBOĞA,Karabük Cemiyet Yaşamında önemli katkıları olan Sayın HAKKI ÖZDEK,Safranbolu Belediye Başkan Adayı Sayın MUSTAFA ÖZATA,Çevre Mühendisi Bayan Sayın IŞIL TOKER başvuru yapanlar..
İYİ PARTİ ADAY/ADAYLARININ KALİTE ÇITASI HAYLİ YÜKSEK..
Genel Merkez nasıl bir LİSTE YAPACAK bakalım..
İYİ Parti ciddi bir oy alacak gibi görünüyor..

5000 EVLER BÖLGESİ’NDE Kİ 3 MAHALLE YAŞAYANLARI VE 100,YIL MAHALLESİ “BİR DEVLET HASTANESİ OLAYINA..” ŞARTLANIYOR GİBİ…
Biliyorsunuz 5000 Evler Bölgesi’nde 3 MAHALLE ve 40 bin civarında yaşayan insan var,ayrıca,100.YIL MAHALLESİ DE buralar ile anılan bir Mahalle olarak biliniyor..
YAKLAŞIK 50 BİR İNSAN “DEVLET HASTANESİ OLAYINA ŞARTLANMIŞ..”
Şimdi 24 HAZİRAN GENEL SEÇİMİNDE,buralarda yaşayan seçmenlere verilebilecek,EN GÜZEL,EN CİDDİ MÜJDE yeni bir DEVLET HASTANESİ ve YENİ HASTANEYİ BURALARA YAPTIRACAĞIZ,şeklinde olacaktır..
BU CİVARLARDA YAŞAYAN İNSANLAR SÜRATLE ŞARTLANIYORLAR..
“YENİ BİR DEVLET HASTANESİ KARABÜK İÇİN ŞART..”
Bu civar insanları da YENİ HASTANE buralara yapılmalı diyorlar..

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN ERDOĞAN DİNÇEL VE ÇOK KALABALIK BİR DİNLEYİCİ HUZURUNDA AÇIKLAMA,YENİ ADAYLAR.
CHP Karabük İl Eski Başkanlarından Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,dün Parti Lokalinde,Milletvekili Aday/Adaylığı açıklaması yaptı ve CHP son yıllarda böylesine coşkulu,böylesine kalabalık bir sahneye tanık olmamıştı.
Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN ADAY/ADAYLIĞI açıklamasına müthiş kalabalık bir kitle katıldı,CHP DÜN Kİ,O HALİ İLE,24 HAZİRAN GENEL SEÇİMİ için ciddi bir ümit verdi.
“CHP’LİLER,KARABÜK’TE YAŞANACAK YARIŞTI BİZ VARIZ..” dediler..
Dün gelen kalabalığı görünce CHP’LİLER için HAKLILAR,bu heyecanla “KARABÜK’TE YAŞANACAK MİLLETVEKİLİ SEÇİMİNDE,HERKES CHP’Yİ DİKKATE ALSIN..” demekten öte,kimsenin bir başka görüşü olmaz,olamaz.
Bu arada CHP içinde Milletvekili Aday/Adaylığı,için başvurular olduğuna yönelik bilgiler vardı,bugün yarın yeni isimler “PARTİ İÇİ BU YARIŞTA BİZ VARIZ..” diyebilirler..
Kulislere öyle bir isim fısıldandı ki,emin olun çok/çok büyük bir sürpriz oldu,CHP İstanbul eski Milletvekili Sayın KADİR GÖKMEN ÖĞÜT yeniden Milletvekili Aday/Adaylığı için başvuru yaparken “İSTANBUL veya KARABÜK SEÇENEKLERİNİ YAZMIŞ..” sanıyoruz.
Bilindiği gibi Sayın KADİR GÖKMEN ÖĞÜT Çankırı/Çerkeş doğumlu bir Siyasetçidir ve söylendiği gibi seçenekler arasına KARABÜK yazdı ise,bu yörelerde ki akrabalık bağlarını göz önüne almış olabilir..
Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN Aday/Adaylığı açıklaması görkemli geçti.
Kalabalık,coşkulu bir biçimde geçti.

KARDEMİR “KAPSAMDIŞI PERSONEL..” YÖNETİMDEN VE PROFESYONEL KADRODAN “DİNİ BAYRAM İKRAMİYESİ VE KÖMÜR…” BEKLİYOR GİBİ
KARDEMİR bünyesinde İŞÇİLERE Dini Bayramlarda belirli bir İKRAMİYE veriliyor,ayrıca yine aynı kadroya KÖMÜR veriliyor,bunlar ne yazık ki KAPSAMDIŞI PERSONELE verilmiyor.
Buna karşılık,KAPSAMDIŞI Personelinde “MAAŞLARI VERGİ DİLİMİNDE Kİ ARTIŞLARA KARŞI..” sabitlenmiş ve yıl ortasından sonra belirli azalış göstermiyor maaşlar.
KARDEMİR KAPSAMDIŞI PERSONELİN çok samimi bir talebi var..
“DİNİ BAYRAMLARDA,AYIRIMCILIK OLMASIN,KARDEMİR YÖNETİM KURULU BİZE DE,BİR İKRAMİYE VERSİN,KÖMÜR VERSİN..” diyorlar,böylece AİDİYET DUYGULARININ tavan yapacağından söz ediyorlar.
“SONUÇTA DİNİ BAYRAM.AZ/ÇOK BİZE DE BİR İKRAMİYE VERİLSİN.BU MÜBAREK BAYRAMLARI BİZDE İÇİMİZ SİNEREK KUTLAYALIM..” anlamında çok samimi,çok canayakın dilekleri var.
Ayrıca KÖMÜR OLAYI DA gündemlerinde elbet..
KARDEMİR Yönetim Kurulu bu talepleri dikkate alır mı bilemeyiz..
Ancak “GÖNÜL KAZANMAK..” çok önemli bir husus olsa gerektir..

SAADET PARTİSİ İÇİNDE 9 KİŞİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI VE “25 HAZİRAN GÜNÜ ÜLKEMİZDE ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK..”
Dün Gazetemize bir nezaket ziyareti yapan SAADET Partisi İl Başkanı Sayın MUHSİN ÇEBİ ve beraberinde ki Partili arkadaşları 24 Haziran Genel Seçimlerinden çok umutlu olduklarına vurgu yaptılar.
“25 HAZİRAN SEÇİMLERİNDEN SONRA,ÜLKEMİZDE ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK..”
SAADET Partililer bunu söylüyorlar.
Ayrıca SAADET Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NUN Aday olabilmesi için gerekli 100 bin imzanın toplandığına işaret edilerek “BU KADAR AĞIR BASKI ORTAMINA KARŞI 100 BİN İMZANIN BİRKAÇ KATI TOPLANDI..” diyorlar..
“MİLLET İTTİFAKI..” hakkında da olumlu görüşler veren SAADET Parti İl Başkanı Sayın MUHSİN ÇEBİ ve arkadaşları “25 HAZİRAN GÜNÜ MİLLET İTTİFAKI,TBMM’DE ÇOĞUNLUĞU ELDE EDECEKTİR…” ihtimalini dile getiriyorlar..
SAADET Partisi’nin,şu an itibarı ile 9 MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI bulunduğunu da söyleyen İl Başkanı Sayın MUHSİN ÇEBİ,henüz kendi içimizde bir toplantı yaparak İSİMLERİN AÇIKLANMASI aşamasına gelmediklerini de söyledi.
SAADET PARTİSİ BU SEÇİMLERDEN ÇOK/ÇOK UMUTLU..
Bu yüksek moralle GENEL SEÇİME giriyorlar..

KALKINMA VE ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK ESKİ BAKAN YARDIMCILARINDAN SAYIN MEHMET CEYLAN, ŞİMDİDEN,PROTOKOL ZİYARETLERİNE BAŞLADI..
KALKINMA ve ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK Eski BAKAN YARDIMCILARINDAN Sayın MEHMET CEYLAN,şimdiden,PROTOKOL ziyaretlerine başladı ve bu durum AK Parti içinde “Sayın MEHMET CEYLAN,TEMAYÜL YOKLAMASINDAN AÇIK ARA BİRİNCİ ÇIKTI.LİSTE BİRİNCİSİ OLAYI KESİN GİBİ..” şeklinde değer buldu.
AK Partililer “Sayın MEHMET CEYLAN’A TÜM TEŞKİLAT SAHİP ÇIKTI.MESELA BAZI İLÇELER,KENDİ İLÇELERİNDEN OLAN İSİMLERE AĞIRLIK VERİRKEN,Sayın MEHMET CEYLAN TÜM İLÇELERDEN OY ALDI.BU ANLAMDA TEŞKİLAT KENDİSİNE SAHİP ÇIKTI..” gibi değerlendirmeler yaptılar.
Kendisi ile görüştüğümüz Sayın MEHMET CEYLAN’DA,temayül yoklamasının geride kaldığını söyleyerek “AK PARTİ KARABÜK ÖZELİNDE VE ÜLKE GENELİNDE GÜCÜNÜ 24 HAZİRAN GÜNÜ YENİDEN GÖSTERECEKTİR.CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZI BİRİNCİ TURDA ÇOK YÜKSEK BİR OY İLE SEÇECEGİZ.BU ARADA,TBMM ÇOK YÜKSEK BİR MİLLETVEKİLİ SAYISI İLE TEMSİL EDİLECEĞİZ..” anlamında bilgiler verdi.
Temayül yoklamasına da değinen Sayın MEHMET CEYLAN, “HER ZAMAN BİRLİKTE OLDUĞUM,AK PARTİLİ KARDEŞLERİMİN YÜKSEK BİR TEVECCÜHÜ OLDUĞUNU GÖRDÜM.OY VEREN,VERMEYEN TÜMÜNE EN İÇTEN ŞÜKRANLARIMI SUNARIM..” görüşlerini dile getirdi.
Sayın MEHMET CEYLAN Safranbolu Kaymakamı başta olmak üzere Protokol gezilerine başladığına dikkat çekti ve “BİR SÜREDİR FIRSAT BULAMADIĞIM BU ZİYARETLERİMİ KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM..” dedi.
AK Parti içinde Sayın MEHMET CEYLAN’IN Karabük Milletvekili Adayı Birinci Sıra da olması hemen/hemen herkes tarafından kabul edilmiş bir durum gösteriyor..

11 Yorum

  1. karabuk

    SAYIN AHMET ABİ YAZINIZDA DA BELİRTTİĞİNİZ GİBİ 5000 EVLERDE YAŞAYAN BİZ VATANDAŞLARI RAHATLATACAK VE 5000 EVLER HALKININ EN BÜYÜK İHTİYACI OLAN HASTANENİN YAPILMASI, SEÇİM SATHI MAHALLLİNDE ADAYLARIN BURASI İÇİN SÖZ VERMEDEN ÖTE BURAYA HASTANE YAPILMASI İÇİN İKTİDARDAN KESİNLİKLE ONAY ALMASI LAZIM YOKSA SEÇİMDEN SONRA BUNLAR UNUTULUR GİDER BİZLERDE Bİ BEŞ YIL DAHA BEKLERİZ.SAYIN AHMET ABİM BU OLAYI GÜNDEMDE TUTMANIZI HER GÜN YAZMANIZI RİCA EDİYORUM.5000 EVLER, 100 YIL VE SAFRANBOLU EMEK MAHALLESİ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN BİR KONUDUR.HASTANE KONUSU OLMAZSA OLMAZIMIZDIR.SAYGILAR HÖRMETLER.

  2. 1358

    Ahmet bey bizim kardemir den ne kömür beklentimiz var ne bayram ikramiyesi ne bilmem ne …. aidiyetmiş ne aidiyeti kimde kaldı aidiyet, yalan yok 5.sınıf müdürlerde aidiyet var paranın sıcak yüzü …. Çünkü onlarda biliyor osman kılavuz veya fadıl demirel olsa rüyasında bile müdür olamayacaklarını iyi bilirler sen bu fabrikaya çivi çakmayanları neyi bilip bilmediğini dahi bilmeyen başmühendisliği bile şüpheli kişileri, üzerini bile değiştirmeyen saha çavuşlarını sağda solda lak lak yapanları, müteahhitin peşinde gezerek mühendislik yaptığını sananları torpille dümenle müdür yap vijdanları öldür, eyy yönetim bir araştır bakalım bu fabrikanın 2.4 milyon tona çıkmasında son 10 yılda kimlerin hangi başmühendislerin emeği var, yüzlerce trilyonluk yatırımlarda bilgisini gövdesini bu işe koyup bu fabrikanın üretiminin artmasında hangi cesaretli bilgili tuttuğunu koparan başmühendislerin emeği var kimler yaptı bu işleri gökten inmedi değil mi bu tesisler… Yoksa başmühendisle aynı maaşa yaklaşan 7 yıllık işçiler mi yaptı bu işleri, Ahmet abi artık iş bilen insanlar küstü haklarının alenen yendiğini maaş anlamında yolda yürümeyi bilmeyen işçiyle maddi olarak aynı seviyeye geldiğini 5.sınıf müdürün kendisinden 2.5-3 kat fazla maaş aldığı bir ortamda iş kazası da olur hersey olur,bu adamların hiç biri müdür olamadı niye torpili mi yoktu ama 5.sınıf müdür yalanı su gibi içerken tiyatro oynarken eziliyor o bilgili başmühendis in altında bunları zerre kadar bilmezsiniz konuşturmayın bizi, bu fabrika da personel politikası çökmüş …. Kardemir de ricaaaaaa makamındaki müdürler ihya oldu hiç bir sorumluluğu olmayan alt tarafdaki işçiler dört köşe, ya peki asıl icra makamındaki yükü omuzlayan başmühendisler …. Ahmet abi gönlümüz çok kırgın o yüzden kardemirden biz ne kömür istiyoruz ne ikramiye alsın parasını döke saça 5.sınıf müdürlere ve işçisine versin ……

  3. ak parti listesi

    ak parti listesi 1:mehmet ceylan “:mustafa çelenli 3:Bülent ersöz sonuç 3-0

  4. Proje

    Bu seçimin en büyük projesi devlet hastanesi olmalı yoksa önümüzdeki 5-10 yıl Karabük sağlıkta daha da geriye gidecektir artan nüfus ve artan öğrenci sayısıyla araştırma hastanesi kaldırmaz bu yükü

  5. Hasta

    Yeni hastane tabiki yapılmalı ama mevcut hastanenin sorunlarıda görmezden gelinmemeli

Yeni yorumlara kapalı.